Categorii
Arhiva General

Grași, zahăr, fast food

Documentar văzut la Vali. Ne amintește despre pericolele mâncării. Indiferent ce bagi în tine, atunci când exagerezi este clar că te otrăvești.

Scapă de zahăr, papă fast faood cât mai rar, fă mâncare gătită în casă sau măcar salate. Nu evita fructele. Dacă mai faci puțin sport din când în când, atunci ești un om și mai câștigat.

Era o vreme în care beam cafea 3 în 1 și mâncam o singură dată, seara, la Panini. Atât. Mă îngrășasem nepermis de mult. Doctorița mi-a zis să las zahărul din cafea așa că de doi ani beau cafea fără lapte si zahăr. Am trecut pe mâncare gătită, am mai lăsat ceva kilograme. Acum am rămas cu ceva burtă pentru că sunt nițel leneș, sedentar, și pentru că ronțăiam dulciuri cam des. Le-am mai lăsat, mi-am mai revenit.

Merită văzut până la capăt:

3 răspunsuri la “Grași, zahăr, fast food”

Manu, azi tot si toate sunt cancerigene. Toate ploile interstelate si radiatiile cosmice ne afecteaza. Am trait si ai trait acum 15 ani. Cred ca ne mintim unii pe altii…

Chiar si aerul este daunator daca il bagi cu forta in tine 😀

Ce conteaza este doza. Alcoolul face bine daca il bei cu masura, dulciurile iti dau o stare de bine daca le consumi doar uneori si tot asa.

Stim lectia cu totii. N-au treaba ca sunt cancerigene (chestie nedemonstrata), ci au treaba cu faptul ca exageram.

Food craze: mai lăsați-mă cu “otrava din mâncare” și cu “pesticide peste tot” | Manuel Chetaspune:

[…] mai scris și pe acest blog: dacă nu exagerezi, atunci poate că scapi. Zahărul mult pare a fi baiul. Zahărul mult, da? Nu […]