Categorii
Arhiva General

Ce lucruri ciudate mai găsești în magazinele din Brașov: Albif și toiagul tehnologic [P0]

În virtutea poziției privilegiate de jumătate a jumătății mele ajuns să stau des între oalele din magazinele brașovene. Încă puțin și îți pot da pretul exact pentru cine-știe-ce verdeață sau oală. Albif este un loc pe care îl vizităm relativ des.

În timp ce jumătatea mea investighează fiecare produs cu răbdarea unui scrib antic eu dau iama în toate colțurile să găsesc câte ceva care să îmi trezească interesul. Iar Albif nu dezamăgește: oale, cupe, căni și electrocasnice pentru jumătatea mea și lucruri ciudate sau interesante pentru mine.

Cum este, de exemplu, toiagul tehnologic de mai jos:
albif-brasov-bucatarie-electrocasnice-2015 (1) (Large)

Dacă voi ajunge la venerabila vârstă la care să îmi trebuiască un așa toiag, cu sonerie, sticlă de băutură și de medicamente, atunci sigur voi avea așa ceva. Poate punem chiar și o aplicație prin care să vedem câți metri am mai făcut în ultimele 20 de minute.

Mă îndoiesc că soneria este pentru viteză, deși orice este posibil. Dacă ai un bătrân pe care vrei să îl fericești, atunci fă-i cadou un toiag ca cel de mai sus. Nu zic pretul. Va trebui să mergi tu la Albif, lângă Brintex.

În rest, cine este blogger este invitat să îsi ia un ciocan mic. Pentru hateri 😀
albif-brasov-bucatarie-electrocasnice-2015 (2) (Large)

P0 = reclamă gratuită, pentru că pot și pentru că vreau.