Categorii
Arhiva Blogging

Bloggerii ăștia „e răi”

Aproape de fiecare dată când spun cuiva că sunt blogger iar omul respectiv nu are blog, dar a auzit cumva de bloggeri, se uită lung la mine. Deja m-am învățat: ei știu că bloggerii sunt cei care au site-uri și sunt stilul de certăreți de online, adică scriu de rău.

Realitatea este cu totul alta. Desigur, ca blogger scriu și despre lucruri rele, dar sunt destule lucruri pozitive despre care scriu. Important este ca tu, ca blogger, să scrii.

Despre bloggeri răi nu știu cât s-a scris, dar îndeosebi cei din PR-ul companiilor caută să NU calce pe latura greșită în legătură cu bloggerii. Bănuiesc că de acolo se trage și „renumele” de bloggeri răi. Un blogger supărat va scrie despre compania ta și este posibil să pierzi imagine sau clienți din cauza asta.

Să fie și alte motive pentru care bloggerii nu sunt mereu bine văzuți? În afară de situația în care un blogger rulează campanii mincinoase, ori pune numai reclame pe blog, nu cred că am văzut bloggeri răi ori care să scrie numai de rău, respectiv să scrie numai despre aspecte negative din societate.

Va mai trece mult timp până ca omul de rând să știe ce este acela un blog și până când se va întâmpla lucrul acesta sper ca bloggerii să fie cu picioarele pe pământ, maturi, cu experiență.

Ca tot am pomenit de experientă, pot zice două lucruri:
1. bloggerii ăștia nu sunt răi, poate doar unii, și
2. într-o lună se fac 5 ani de când fac blogging. Cinci ani faini.

11 răspunsuri la “Bloggerii ăștia „e răi””

E trist și amuzant, în același timp, că te miră de ce lumea „offline” are o așa părere despre bloggeri, în situația în care, fără să îți dau eu câteva exemple, știi chiar tu câțiva, a căror atitudine pe blog este misogină și/sau xenofobă în permanență. Și asta ca să nu mai spun de campaniile făcute doar pentru ca unii să treacă niște sume pe cheltuieli, pe pile, pe șmenuri și alte șmecherii.

Da, dar respectivii sunt putini. Ideea este ca 1% strica imaginea multo altora.

Au avut loc asemenea sesiuni, dar tot pe online. Internetul iti da cu bata in cap daca nu esti cuminte 😀

La mai multi ani inainte! Inainte sa am blogul citeam tot ce ma interesa de pe anumite bloguri. Ca si presa ( care este si rea si buna ) avem oricand dreptul la libera exprimare, doar suntem o tara libera.

Multam. Este bine ca sunt sute sau mii de bloguri dintre care sa alegi. E bine ca nu te poti plictisi deloc, dar ramane de vazut daca reusesti sa strangi cei mai relevanti bloggeri in feedul tau.

Multam. Wait for it next month 😀