Categorii
Arhiva General

Vrem să fim tratați ca în Vest, dar ne comportăm ca în Est

Moștenirea estică ne urmărește și un timp bun de-acum încolo vom vorbi despre oameni care „se descurcă”, despre poliție fricoasă ori coruptă, despre oameni care cred că libertatea înseamnă să faci ce vrei, fără consecințe, despre lipsa educației și despre mizerii ca în imaginea de mai jos:
muntele-tampa-excursie (Large)

Nu poți schimba lucrurile dacă nu începi cu lucrurile mici și cu tine. Unii erau supărati, la un moment dat, că mă iau de ei pentru că ronțăie semințe și fac mizerie la geamul meu iar altul era supărat că este filmat când aruncă gunoi în spațiul verde. În abele cazuri „alții” făceau răul cel mai mare, nu ei, un rău mic pe care trebuie să îl trecem cu vederea.

Rău mic sau nu, este important să îl conștientizezi și să începi schimbarea cu tine. Nu este greu să urmezi sfaturi legate de lucrurile mici: nu fuma atunci când stau oamenii la rând la covrigi, nu mânca semințe în public, nu fă desene grafitti pe clădirile publice, nu pune afișe aiurea prin oraș, nu arunca gunoi aiurea. Lucruri mici cu care poate începe oricine.

Desigur, nu noi suntem de vină. Politicienii ăia de sus sun de vină, nu vezi ce rele MARI fac?