Categorii
Arhiva General

Pericol de moarte: nu folosi înălbitorul industrial numit MMS, Miracle Mineral Suplement, pentru a trata HIV, cancer, autism sau orice alte afecțiuni

Prin natura activitătilor de informare conexe ce le fac în legătură cu emisiunea mea, Tehnocultura, am avut ocazia să aflu că la noi se promovează următorul site ce vinde produse care pun în pericol sănătatea publică: revivaliq.ro.

Cei de la RevivalIQ.ro vând clorit de sodiu, NaClO2, sub forma unui așa-zis tratament numit MMS sau Miracle Mineral Solution. Pentru cei ce nu știu cloritul de sodiu, NaClO2, este in înălbitor industrial toxic pentru oameni care, dacă este ingerat sau introdus în corp, induce insuficiență renală și duce la moarte. 10 – 15 grame de clorit de sodiu te pot ucide.

În UK a fost interzis și s-au lansat mesaje în media legat de acest produs.

Cu toate că cei de la revivalIQ.ro vor să te facă să crezi că produsul este bun pentru sănătatea ta, află că nu este așa. MMS sau Miracle Mineral Solution a intrat sub lupa celor de la RationalWiki care atrag atenția că MMS este propus ca „medicament” împotriva HIV, cancer sau autism. MMS nu este un medicament, ci otravă care te poate ucide.

Canada anunță că nici un compus chimic pe bază de clorit de sodiu nu a fost aprobat ca medicament. MMS este aprobat în Canada ca înălbitor industrial, ca dezinfectant și ca germicid.

SUA a lansat un anunț similar atrăgând atenția că cloritul de sodiu aka MMS este un compus chimic toxic, care duce la moartea celor ce îl folosesc în scop terapeutic.

Ca să dau vestea mai departe am dat mail către Institutul National de Sănătate Publică, Ministerul Sănătății și chiar către România, Te Iubesc de la Pro TV. Nu am primit nici o reacție de la ei.

Odată cu cloritul de sodiu se vinde și dioxid de clor, ClO2, un alt compus chimic pe care Departamentul Muncii din SUA l-a numit toxic peste 0.1ppm, 0.1 părți per milion sau 0.3 miligrame pe metru cub de aer, iar un muncitor a murit din cauza inhalării gazului la 19 ppm.

Cei de la BBC au făcut un reportaj pe tema MMS și el poate fi văzut aici.

Cine vinde MMS la noi? Mi-a fost atrasă atenția către site-ul revivalIQ.ro, site ce nu are date de firmă, nimic care să ne pună în legătură cu entitatea juridică din spatele produsului. Acesta este un prim mare semnal de alarmă care ar trebui să te oprească în loc.

Dacă produsul îți va omorâ copilul pe care îl tratezi de autism cu MMS, pe cine vei trage la răspundere. În afară de tine, cel care a pus viața copilului în pericol, nu ai pe cine pentru că site-ul nu are informații de firmă.

Niște imagini:
mms-clorit-de-sodiu-inalbitor-toxic-oameni

mms-clorit-de-sodiu-inalbitor-toxic-oameni-2

mms-clorit-de-sodiu-inalbitor-toxic-oameni-3

mms-clorit-de-sodiu-inalbitor-toxic-oameni-4

mms-clorit-de-sodiu-inalbitor-toxic-oameni-5

mms-clorit-de-sodiu-inalbitor-toxic-oameni-6

Dă vestea mai departe!

PS. O completare venită de la Dan din Grupul de Pseudoștiință:

1. Dioxidul de clor se foloseste si la tratarea apei potabile insa concentratia maxima admisa este de 0,4 mg/L.
2. Deasemenea si clorul molecular si hipocloritul se utilizeaza la dezinfectia apei potabile dar concentratia maxima de clor liber trebuie sa nu depaseasca 0,5 mg/L.
3. Modul de actiune a dioxidului de clor este complet diferit de cel al clorului liber, in sensul ca spre deosebire de clorul molecular care distruge mebrana celulara a bacteriilor printr-un mecanism de radical liber (care se finalizează relativ repede – câteva secunde), dioxidul de clor are un mecanism de inhibitie enzimatica prin care se deformeaza site-ul activ al receptorilor enzimatici interferând astfel în metabolismul celular. De asemenea dioxidul de clor are tendința de aderență la suprafețele fixe ceea ce face să fie eficient mai ales la distrugerea biofilmelor (bacterii fixate) care după inhibiție sunt desprinse și deplasate în masă compactă (un fel de țesut gelatinos).
4. Acest MMS este deosebit de periculos deoarece: a) distruge microbiomul intern simbiotic (flora microbiană) cu consecințe grave asupra mecanismelor homeostatice fiziologice; b) are același mecanism inhibitor asupra celulelor țesuturilor umane ca și asupra bacteriilor ceea ce face să nu se poată replica suficiente celule noi, în special în cazul țesuturilor cu ciclu rapid (1-2 zile) cum este cel al intestinului.