Categorii
Arhiva General

De ce ai face o mizerie ca asta? Nu așa se face promovarea unui eveniment în Brașov!

Ia uite cum se gândesc unii să promoveze un festival mișto de muzică:
IMG_20150514_205432 (Large)

Un netot s-a gândit că ar fi bine să promoveze evenimentul lipind, cu bandă adezivă, posterul Electric Castle tocmai pe panoul de informare pus la trecerea de pietoni de pe Str. Mureșenilor, Nr. 23.

Același poster l-am mai văzut lipit aiurea prin Brasov și în alte locuri, dar nu deranjau precum cel din imaginea de mai sus.

Poliția Locală poate da amenzi mari dacă pui un poster în loc neamenajat. Ceva sute de lei amendă sigur l-ar calma pe individul care a pus posterul respectiv acolo. O tactică ce ar putea fi făcută ar fi să sune la reprezentanții locali și să le dea amendă.

În altă ordine de idei, așa am aflat și eu că are loc festivalul Electric Castle, în județul Cluj, la Castelul Banffy, loc unde vor concerta The Prodigy și mulți alții.

Credeam că trupa aceasta a dispărut. Era la modă pe când eram în clasa a șaptea si o serie de colegi retardați țopăiau pe ritmul melodiei și făceau gestul ciudat cu datul din mâini în zona capului. Nu poți uita așa manifestări ciudate la copii de clasa a șaptea. Never, ever!