Categorii
Arhiva General

Nu este ok să mergi la cinema la Mall Coresi și să te verifice la bagaj

Orice ai zice ceea ce spun Sebastian și Rivi nu sună deloc a bine: dacă vrei să mergi la cinema la Mall Coresi, Cinemaa ONE, parcă, atunci trebuie să fii gata să prezinți bagajul la control.

Cei de acolo vor să evite introducerea în sală a alimentelor sau băuturilor care nu au fost cumpărate de la ei. Faptul că ei au o selecție săracă de băuturi și mâncare, respectiv Pepsi și popcorn, este un lucru. Faptul că sunt scumpe, este un alt lucru. Ar fi ceva de comentat pe marginea lucrurilor acestora, dar asta putin mai jos.

Ce atrage atenția este faptul că au avut nesimțirea de a se gândi că este ok să te verifice la bagaj.

Oameni buni, nici măcar Poliția nu te poate verifica la bagaj dacă nu are motive temeinice că ai făcut o ilegalitate. Controlul bagajului se face, în acele cazuri, prin deschiderea poșetei și atât. Percheziția este total diferită și se face cu martor la secția de poliție. Sebastian a făcut o confuzie acolo, dar trecem peste.

Revin: verificarea bagajului la intrarea în cinema nu este un lucru deloc ok. Dacă se întâmplă asta, atunci refuzi să deschizi bagajul, ceri banii înapoi, reclamație la OPC/Poliție.

Un lucru știut este faptul că destule femei vor avea un bidonaș mic cu apă/ceai în poșetă. Nu este ok să intervii și să le obligi să bea Pepsi când au apa lor acolo.

Faptul că cei de la Cinema ONE, de la Mall Coresi, s-au găndit să implementeze asemenea idioțenie spune un lucru despre ei și despre modul lor de a găndi: sunt români, deci se gândesc că este bine să blocheze orice încercare de „fraudare”. Ei pornesc direct de la ideea că românul care vine la cinema își va aduce ciorba de acasă și o va molfăi cu poftă în fața filmului de la ei.

Chiar dacă sunt indivizi care își aduc chipsuri si lucruri de mâncat care nu au fost luate de la Cinema ONE tot nu este motiv de control. Tot ce poți face este să le atragi atenția și să le bați obrazul. Sau, dacă ești un om căruia îi pasă de clienții lui, atunci pui mai multe tipuri de băuturi și mâncare la intrare și stabilești prețuri decente.

Desigur, cei care îmi vor sări în cap îmi vor zice că Cinema ONE este loc privat și că ei decid ce vând și pe cine lasă înăuntru. Corect, dar apoi mă întreb ce vor mai vinde și pe cine vor decide să mai lase înăuntru când oamenii vor evita Cinema ONE? Considerându-ți clienții niște „infractori” gata de „fraudă” nu te va aduce niciodată mai aproape de ei.

Este ca și cum un șofer RAT consideră că îmi face o favoare că mă duce cu autobuzul. Nu contează că am plătit biletul și că din acel bilet își ia el salariul, contează că este autobuzul mumă-sii. Sperăm să nu fie al fel și cu Cinema ONE, de la Mall Coresi.

4 răspunsuri la “Nu este ok să mergi la cinema la Mall Coresi și să te verifice la bagaj”

voi merge in continuare acolo si o sa-mi iau in continuare Cola de la Auchan. Da, urat din partea mea, dar n-am ce sa aleg din oferta lor.

Raman de la ei cu bilete si popcorn. Dar geanta eu nu le-o arat.

Daca tot insista, atunci nu te mai duci la ei!

La strandul din Noua motivau ca vii cu substante in bidoane si le otravesti apa. Poate esti sabotor trimis de concurenta….

Da, sigur aduci microbi de afara. Mai bine folosesti microbii lor.

Este corect sa nu vii cu mancare de acasa, ca doar nu stai o vesnicie acolo, dar daca se intampla, cei de acolo nu ar trebui sa faca mare necaz pe motivul acesta.