Categorii
Arhiva Blogging

Hit cu vloggeri

Vali spune că filmul de sus este prima încercare reușită de a uni lumea muzicii cu vloggerii. Eu zic că este o validare a importanței lor. Dacă ei nu făceau canalele respective de YouTube sigur altcineva le lua locul.

Așa cum ai bloggeri este de așteptat să ai și podcasteri ori vloggeri. Măcar la capitolul acesta suntem și noi în rând cu lumea. Nu poți zice că Mikey Hash nu face filme bine editate sau că destule alte vlogguri nu fac cinste vocației de vlogger.

Unii oameni iau în râs ceea ce fac vloggerii, dar respectivii sunt o minoritate. Vloggingul a apărut ca o necesitate, la fel și bloggingul, așa că golul umplut ajută comunitatea în moduri uneori nebănuite.

Vlogurile te invită să dezbați o temă, să te amuzi, să vezi ce înseamnă expunerea, curajul de a sta în fața camerei. Unele dintre episoade sunt foarte informative iar comunitatea strânsâ în jurul vlogurilor poate fi cooptată în a participa la acțiuni ce pot ajuta comunitatea.

Mulți nu văd, dar ceea ce fac bloggerii și vloggerii pasionați de vocatiile acestea se numește investiție în comunitate și în ei înșiși.