Categorii
Arhiva Blogging

Spring SuperBlog 2015 la final

Spring SuperBlog 2015 a ajuns la final iar marele câștigător este Daniel Botea. Dat fiind că Gala de premiere a avut loc la 3 Stejari, chiar la limita Brașovului, am dat o tură să văd pe cine mai întâlnesc. Cum concursul este, în genere, dedicat bloggerilor noi am văzut destul de puține fețe cunoscute.

Unii bloggeri erau la a patra sau a cincea participare. Acolo da insistență. Daniel avea deja 4 participări și era de așteptat ca el să știe ce și cum se cere, așa că i-au dat premiul și l-au trimis acasă 😀 Astfel el a ajuns al 10-lea superblogger câștigător. Eu am fost al treilea.

Legat de SuperBlog, este singurul concurs pe care îl susțin și îl laud. Restul, cele conduse de Blogatu, Chinezu ori alți asemenea, au prea multă mizerie în ele pentru a merita atenția sau respectul.

La SuperBlog am văzut că notele se dau după munca fiecăruia, premiile nu se fură, ci se dau celui care merită, sponsorii sunt de bună credință iar organizatorii sunt oameni cu mult bun-simț.

SuperBlog a ajuns la a 10-a ediție iar la toamnă, prin septembrie, va fi ediția numărul 11. Pentru cine începe aventura de blogging este o ocazie numai bună să cunoască oameni noi, să învețe ce înseamnă consecvența și lucrul cu oamenii.

După Gală am avut ocazia să dau de pământ cu niște mituri ce zboară prin blogosfera de la noi și să le zic câtorva oameni să folosească blogul pentru a ajuta comunitatea în care sunt. Despre ce mituri este vorba? Exemple: „dacă dupa 3 luni nu ai 100 de vizitatori, atunci ești degeaba” ori „trebuie neapărat să fii pe domeniul tău dacă vrei să devii celebru”.

Dacă vrei să devii blogger, atunci ia-o ușor, oferă-ți timp de învățare, vezi ce orientări ai, ce te atrage, nu uita să îți definești singur ideea de success și să folosești blogul pentru a ajuta. Restul vor veni de la sine.

#superblog

PS. Uitasem să notez că am dat acolo de Camelia Sima (website) și Alma Nahe(r). Cine este fan literatură să citească cele două bloguri!

4 răspunsuri la “Spring SuperBlog 2015 la final”

eu mă bucur că ne-am revăzut. şi, culmea, ce nu am reuşit în club, a reuşit superblogul: să ne aducă împreună, oameni care am scris atâţia ani împreună.

Da. Hai sa facem SuperBlog in fiecare luna 😀

ei, am putea inventa o academie, cum spuneai, ori ateliere de scris. sunt sigură că şi alma s-ar băg, mai ales dacă vorbim de creativitate. şi dezvoltare.

Una este sa arunci cuvinte pe net, dar alta este sa scrii. Cred ca ne-ar face bine sa faci un atelier de scris 😀