Categorii
Arhiva General

Televiziunea locală TVS Brașov caută colegi: prezentatori de știri, editori montaj și agenți vânzări

tvs-brasov-facebookTeleviziunea TVS Brașov, acolo unde am emisiunea Tehnocultura, angajează prezentatori de stiri, editori montaj și agenți de vânzări. CV-urile se depun pe adresa contact.tvsbrasov@gmail.com sau la sediul instituției pe strada N. D. Cocea, nr. 2A(sediul RCS-RDS, Hidromecanica). Informații se mai pot oferi și la tel. 0745983191.

Am emisiunea la ei de anul trecut, din octombrie, deși eram în discuții încă din februarie 2014. Îmi place echipa, oamenii sunt faini, prietenoși iar directorul, domnul Ovidiu Grădinar, este un om destoinic și dornic să facă din TVS Brașov o televiziune de invidiat.

Sunt onorat să lucrez cu ei.

TVS Brașov are șase posturi deschise pentru fanii media și a unui mediu super fain de lucru. Este mult de lucru, nimeni nu neagă acest fapt, dar înveți multe și ajuți la crearea unei televiziuni care, după cum bine văd, va depăși stadiul de televiziune locală în viitor.

Se caută astfel:
prezentatori știri, 2 pesoane prezentabile, fete sau băieți, experiența nu este necesară, pentru că multe lucruri le vei învăța în studiourile TVS;
editori montaj, 2 persoane care cunosc Adobe Premiere iar cunoștințele de Adobe After Effects reprezintă un plus;
agenți vânzări, 2 persoane gata de a bate orașul și județul în toate părțile pentru a strânge parteneriate, contracte, clienți.

TVS Brașov va reprezenta o aventură numai potrivită pentru oricine dorește să vadă cum arată universul din spatele și din lateralul camerelor de filmat.

Succes!