Categorii
Arhiva General

Taxa pe cultură și coruperea medicinei în România

De ce le-am pus la un loc? Pentru că cele două vorbesc despre anumite interese. În cadrul taxei pe cultură sau a timbrului cultural, cum i se mai zice, este vorba de o căpușeală din care guvernanții să obțină venituri în plus, venituri pe care să le folosească pe cum vor ei.

Legat de coruperea medicinei în România este vorba de pervertirea școlilor de profil, în speță Universitățile de Medicină din toată țara, pornind din București și ajungând la Cluj.

Prin pervertire mă refer la faptul că se predau, opțional, materii care contravin flagrant celor mai de bază principii ale medicinei și științei. Este vorba de predarea tratamentelor homeopate, a metodelor alternative, a naturismului și a altor bazaconii care nu au efect real.

Toate acele lucruri sunt compactate în materii ce cuprind termeni ca „integrativ”, „alternativ”, „holistic” sau „complementar”. Viitorii doctori învață despre minciunile respective și apoi le vor folosi pentru le promova întru folosul material propriu.

Cu alte cuvinte, corupții din Guvern caută să fure mai mulți bani inventând taxe pe cultură, de parcă cititul ar fi un viciu (rău), iar pe de altă parte românii sunt insultați tocmai de medicii corupți din Universitățile unde se învață și se promovează tratamente „homeopate”, „complementare”.

Păi, cum nu: după de îți dă Guvernul în cap cu o taxă aiurea în plus, las’ că îți trec durerile cu ceva vaselină inventată de homeopați.

Jignire completă!

2 răspunsuri la “Taxa pe cultură și coruperea medicinei în România”

Îţi dai seama ce bine privită în lume o să fie România când o să apară prima Universitate Internaţională de Voodoo 😀

Tot ce este posibil. Nu mai auzim atunci ca ne compara cu tiganii. Va fi mai rau :))