Categorii
Arhiva General Online

Stop Olivia Steer

Olivia Steer este o vedetă românească foarte frumoasă și… cam atât. Da, mai este și soția lui Andi Moisescu. Nu știu al cui ar fi meritul sau nefericirea asta.

Ceea ce face Olivia Steer, la fel ca multe „vedete” de pe la noi, este să promoveze lucruri semi-ok cum este veganisum, dar apoi vine și cu idei fenomenal de crețe, precum tendințe anti-vaccin care pot duce la moartea copiilor dacă părinții o ascultă pe frumoasa mioritică.

Problema este că, atunci când este vorba de adevărul științific și de sănătatea publică, frumusețea înseamnă fix zero. Faptul că ești vedetă înseamnă fix zero. Problema este că oamenii ascultă mai des vedetele decât doctorii sau oamenii de știință.

Vom vedea în curănd cazuri de copii morți din cauza tendințelor anti-vaccin, promovate și de mândra Olivia Steer. De curând ea spunea oamenilor pe Facebook să nu se opereze de apendicită pentru că există soluții naturopate.

Problema cu apendicita? Dacă nu te operezi, printre complicații este decesul, care survine mai repede la copii decât la adulți.

Despre apendicită

Ce se întâmplă dacă nu scoți apndicele inflamat?

Până una-alta, ia atitudine și STOP Olivia Steer.

4 răspunsuri la “Stop Olivia Steer”

Olivia Steer nu se va uita la film. Sigur e facut de Big Pharma :))

Olivia Steer e o cauză pierdută. Măcar să se uite oamenii în mintea cărora a încolțit îndoiala.

Ca ea este o cauza pierduta sau nu nu stiu, dar ce stiu este ca trebuie facuta valva pentru ca oamenii sa nu o creada pe ea.

Am ajuns intr-o situatie in care medicii sunt vazut ca niste oameni care au facut scoala degeaba. E ca in Africa: atunci cand cei de la OMS si voluntarii merg sa ofere vaccinuri africanii ii ataca cu pietre pt ca asa au auzit ei ca se face.