Categorii
Arhiva General

Șarlatani la tot pasul, promovați de Antena 1


Măi, este bine să urmărești Cronica Scepticului a lui Cristian Român, de la Știință și Tehnică. De ce? Pentru că acolo afli cu ce șarlatanii se mai ocupă românii noștrii: de la academicieni care valideaza doctorate mincinoase până la șarlatanii ce vând aparate „magice” pe la televiziunile de la noi.

Din cele spuse de Cristian Român mai sus mi-a sărit în ochi un aparat promovat de cei de la Antena 1 la minutul 16:53.

SFAT: urmărește filmele documentare și emisiunile de pe YouTube la viteză 2X. Vei înțelege totul bine și vei economisi mult timp.

Revenind la aparatul magic promovat de Observatorul Antena 1, al firmei Matrix Drops, se vede clar că cei ce au făcut reportajul nu au nici o idee despre aparat si nici despre corpul uman, chimie, biologie șamd.

Când se dau știrile de genul acesta ele trebuie verificate de o echipă din cadrul Antena 1. Scopul? Să nu promoveze mizerii care iau banii oamenilor și care le vând speranțe deșarte.

Dar care este pericolul în a-l face pe om să se simtă bine că folosește un așa aparat?

Mai multe pericole:
1. dai bani aiurea pe ceva inutil
2. îți riști sănătatea urmând sfaturile escrocilor și nu al medicilor
3. îi minți pe alții că asemenea aparat este bun și îi determini să nu urmeze sfatul medicului
4. din cauza 2 poti ajunge să mori sau să provoci moartea cuiva

Nu mai crede prostii ce sunt promovate pe canalele TV si întreabă-te dacă aparatele promovate au sprijinul comunității științifice.

Dacă auzi cuvinte de genul „alternativ”, „medicină complementară”, „psihologie cuantică”, „astrologie”, „homeopatie”, „medicină holistică”, „medicină naturopată”, „medicină integrală”, „medicină care se ocupă de partea spirituală”, „corp energetic și informațional”, „armonizare dincolo de limitele corpului fizic”, „diamons cosmetic”, „cosmetice organice cuantice”, „picaturi cuantice”, „pulbere nano din plante medicinale”, „biofotoni” atunci trebuie să te ferești de oamenii respectivi. Sunt nisțe șarlatani, nu știu să explice nici cele mai de bază lucruri și îi doare exact undeva de tine sau de sănătatea ta.

Măi, oricine vine și îți zice că medicina, numită de ei „clasică”, nu este bună, este un șarlatan. Este drept, medicina, pentru că există o singură medicină (reală, pentru că restul sunt tentative de tratamente deloc medicale), are lacune, are locuri în care găsește remediile greu, dar într-un final le va rezolva. De aceea se cheltuiesc miliarde de euro anual pe cercetări în domeniul medical.

Cel mai aiurea este că doctori geriatri precum Cristina Popescu, prezentată la știrile Antena 1, se întorc împotriva științei si medicinei (reale) și promovează asemenea mizerii ale șarlatanilor. Asemenea doctori trebuie școși din circuitul medicilor ca să nu mai inducă în eroare populația generală.

Tanti pomenită mai sus spune că are remediul inclusiv pentru „bântuiri”, „atacuri paranormale” și, în plus, aparatul magic poate spune ce afecțiuni ne vor afecta înainte ca ele să se manisfeste.

De ce oare nu avem așa aparat în fiecare spital din lume și de ce bolile nu sunt eradicate? Pentru că aparatul și remediile ce vin cu el sunt o șarlatanie.