Categorii
Arhiva General

Cum să îți aerisești lista de amici pe Facebook

refuz-card-sananatate-anti-tehnologie-stiinta

Există un event creat pe Facebook care cere oamenilor să refuze cadul de sănătate pe diverse motive. Dat fiind că mișcarea îl are a inițiator pe nimeni altul decât pe Iustin Pârvu, preot venerat pe la noi care a decedat prin 2013, îți poți da seama că motivația principală este una religioasă.

Avem un bai: când religia intervine în buna funcționare a statului cu tendințe clar anti-tehnologice și anti-științifice, nimic bun nu poate ieși de aici.

Dar spune-le asta celor care au dat join la evenimentul ăsta.

O serie de oameni vor să returneze cardul de sănătate pe motiv că are o serie de minusuri. Desigur, minusul cel mai mare este faptul că termenul CARD este inversul cuvântului DRAC în limba română, dar ne încurcăm în detalii…

Așadar, m-am uitat cine a dat join la acel event și apoi le-am dat unfriend.

Din fericire au fost numai trei oameni, ceea ce spune multe despre restul amicilor de pe Facebook: au neuroni și știu să îi folosească.

Celor care dau join la eventul respectiv le doresc un card de sănătate negru ca tăciunele cu datele scrise cu litere roșii.

4 răspunsuri la “Cum să îți aerisești lista de amici pe Facebook”

m-am uitat și m-am crucit. după care m-am uitat să văd câți prieteni de-ai mei sunt acolo. zero. s-ar zice că n-am făcut aerisire, că am oameni zdraveni la cap prin preajmă

Sunt curios cati din aia care au dat join acolo mor de foame pentru ca le e frica sa-si foloseasca CARD-ul ( ahem, DRAC-ul ) la bancomat :)))

Ei folosesc cash, ca e dat de la Dumnezeu 😀