Categorii
Arhiva General

Declar feminismul o religie. Nu are voie să se atingă de GTA V!


Aflu de la Mundane Matt că, în Australia, magazinul Kmart a scos de pe rafturi jocul GTA V pentru că un grup de feministe/feminiști au creat o petiție și au cerut scoaterea jocului din magazin. Ei motivau în petiție că GTA V favorizează comportamentul violent și că este o întruchipare a misoginismului.

Bullshit!

Feminismul pe care îl tot văd în acțiune este departe de ideea de egalitate între bărbați și femei. Văd că dorește să se stabilească drept model moral și să ne zică nouă, tuturora, cum să ne trăim viața. Religia face același lucru.

Tind să concluzionez că o parte dintre adepții feminismului sunt, de fapt, fanatici religioși mascați în oameni ce luptă pentru drepturile femeilor.

Altfel nu îmi pot explica atacurile total aiurite la adresa vreunui om de știință care are o cămasă cu femei în bikini sau campaniile de scoaterea unor jocuri, așa-zise violente, de pe piață.

Cum să te iei de GTA V?! Toate jocurile moderne au o parte de violență în ele, dar copiii știu că sunt jocuri. Știu să facă diferența între jocuri și viața reală.

Trebuie făcută paralela cu filmele violente. Copii nu încep a tăia capete pe stradă pentru că au văzut un film cu samurai. Copii știu că filmul este film. Totuși, lucrul acesta le scapă unor feministe.

Oare câte feministe se uită, de fapt, cu drag la filme horror gen Saw? Acel film nu este periculos. Sigur că nu. E de suflet, pentru că are culoarea roșu peste tot, nu? Toată lumea țipă de fericire aolo, să înțeleg…

De azi încolo declar feminismul o religie și propun ridicarea unei capele undeva în centrul orașului.

Este chiar distractiv să vezi campaniile feministelor: pentru a arăta ce înseamnă egalitatea dintre bărbați și femei ele propun discriminarea împotriva bărbaților. Permanentă, nu doar ca exemplu temporar.

Ave Crucis Feminist!
religia-feminista

img via