Categorii
Arhiva General

Ponta ne oferă un cadou: gaură de 15 miliarde de lei în buget. Știm unde s-au dus banii ăștia (whink, whink)

Dragul de Ponta ne-a lăsat o gaură de 15 miliarde de lei în buget. Nu mai are curajul să ne zică pe față că vrea mărirea impozitelor de la anul pentru a acoperi gaura. Banii s-au dus pe pomeni electorale către pensionari, Biserica Ortodoxă și oriunde s-au putut vărsa râuri de bani în interesul personal al lui Ponta.

Pe când un Ponta la închisoare?

Robintel a pomenit de lupta lui Băsescu împotriva PSD de-a lungul timpului și cum el a trebuit să încalce Constituția în unele cazuri. Interesant lucru, nu m-am gândit prea mult la faptul că avem o Constituție făcută pe genunchi, o Constituție care să îi favorizeze pe cei de la PSD, nu pe cetățenii români.

Normal, Ponta și ai lui au interesul ca totul să le vină sub control. Din fericire Președinția nu le este accesibilă. Și au pierdut tineretul. Tot.

Revenind la Ponta și PSD: așa cum întreabă și Robintel, cum a rămas cu parlamentul unicameral? A fost un referendum, oamenii au ales unicameral. Ce au făcut parlamentarii în schimb? S-au ștres la fund cu referendumul respectiv!

Că tot discutam de Constituție, află de la Eftimie cum a fost scrisă prima Constituție de după 89.

Treburile sunt cam putrede, de la bază și de la cap. Iohannis a stăpânit o corabie gata de scufundare, dar cu niște tineri care abia au început să guste democrația. Vom putea face ceva împreună?

PS. Iliescu pe când ajunge la închisoare pentru Mineriade?

2 răspunsuri la “Ponta ne oferă un cadou: gaură de 15 miliarde de lei în buget. Știm unde s-au dus banii ăștia (whink, whink)”

Se întreabă multă lume când îl vor ancheta pe Iliescu pentru mineriade. Probabil vei mutilaţi atunci şi-au retras plângerile. A „plătit” sosia lui Mihai Eminescu pentru toate 🙂

Nu va scapa. Intrebarea asta o sa fie pusa tot mai des.