Categorii
Arhiva General

Iohannis a ajuns președinte cu ajutorul diasporei și a internauților

patriarhul-bor-curva-ordinaraEste pentru prima oară când am văzut așa mobilizare pe internet. o mulțime de tineri, mulți bloggeri pe care îi știu, au luat internetul cu asalt și au scos la iveală mizeriile făcute de comuniștii de la PSD. Tinerii au ales pentru prima oară în țara asta. Multe voturi s-au dus la comuniști iar cei care le-au făcut cadou au fost, desigur, pensionarii, cei trecuti de vârsta de 50 de ani și buni primitori de pomeni electorale de la Ponta.

Atât timp cât pui un politruc față în față cu un om care a făcut ceva, tinerii vor vota cu omul muncitor.

Iohannis a câștigat pentru că mulți tineri, care n-ar fi votat de fel, au văzut că, prin el, poate avea loc o schimbare reală la noi. Internetul a fost liantul care a adus aproape diaspora și tinerii. Facebook a fost un tool foarte puternic în acest sens.

PSD încă are Guvernul și majoritatea în Parlament, dar este vremea ca Ponta să plece acasă, șa închisoare, împreună cu armata lui de politruci care au blocat alegerile și au dus mașini de oameni să voteze prin țară.

Un președinte de dreapta are ocazia să miște ceva la noi, însă rămâne de văzut dacă Iohannis se ridică la mărimea așteptărilor. Aș zice că da. Moise Guran îl avertizează pe Iohannis că nu va trebui să o ia pe drumul lui Băsescu și să aibă grijă și de pensionari. Trebuie să se uite la nevoiele lor, să îi ajute și atunci nu vor mai dori comunismul.

Ieri a fost sărbătoare, deși mai amară, dar totuși sărbătoare. Va fi sărbătoare când mulți baroni PSD și o turmă bună de PNLiști și PDLiști vor ajunge după gratii. DNA are de lucru acum și așteptăm ziua când îi pune brățări lui Ponta.

A3 și Realitatea TV au rămas mute când au văzut că favoritul lor, Ponta, a pierdut. Mizeriile astea de canale, cu Badea, Gîdea și Firea în frunte, ai mințit pe bandă rulantă tot timpul. Amuzament maxim când vezi suferința mizeriilor de la cele două canale TV.

Mizerabilul de Ponta, mare comunist de modă nouă, crescut din fașă de Năstase și Ion Iliescu, spunea că acceptă voia poprului, dar că nimeni nu are ce să iasă în stradă să ceară demisia lui. Oamenii chiar au de ce să ceară demisia lui și vor mai ieși. Jos Ponta și PSD!

Simpatic a fost PF Daniel, patriarhul rotodox, o curvă ordinară care, după ce a pus BOR în slujba politrucului de Ponta, acum zice că Dumnezeu lucrează și cu oameni străini.

Mizerabilul de preot uită din vedere mai multe lucruri:
1. Iohannis nu este străin, este cetățean romîn din Sibiu
2. faptul că are altă religie nu reprezintă, legal, un impediment pentru o funcție în stat
3. Biserica nu avea voie să promoveze politica în nici un fel. Asta demonstrează faptul că suntem încă un stat arhaic.

PF Daniel , nu știu cât ești de fericit, dar în mod sigur ai frigiderul plin de carne acum. Respect zero pentru el și Biserica Ortodoxă Română. Preoțimea și-a atras ura tinerimii. Nu indiferenșa, ci ura.

PF Daniel poartă, ami nou, denumirea de Patriarhul 180 de grade. Sau curvă, după cum preferi 😀
patriarhul-bor-curva-ordinara

Revenind la ziua de ieri, au fost proteste prin țară. Dacă ieșea Ponta, știut fiind că a blocat accesul diasporei al vot și că a fraudat cât a putut, atunci jandarmeria nu făcea față mulțimii sătule de mizeriile ce s-au făcut. Toată lumea s-a desunflat când a aflat că Iohannis a căștigat. Spiritele s-au liniștit și se cere demisia/închiderea lui Ponta.

Iată niște poze făcute de Radu Lăncrănjan la protestul de ieri:

proteste-brasov-16-nov-2014-jos-ponta-klaus-presedinte (4)

proteste-brasov-16-nov-2014-jos-ponta-klaus-presedinte (2)

proteste-brasov-16-nov-2014-jos-ponta-klaus-presedinte (3)

proteste-brasov-16-nov-2014-jos-ponta-klaus-presedinte (4)

Am făcut și eu niște filmulețe de la protestul de ieri:

LE: Nu trebuie să uităm rolul observatorilor independenți.
LE 19.11.2014: Notele unui observator. Ilegalități pe bandă rulantă.

În rest, rămâne cum am stabilit: Ponta este omul care îi unește pe toți împotriva lui.

Munca de-abia începe.