Categorii
Arhiva General

Dacă nici DEX-ul nu te vrea, atunci avem o problemă

Ieri îi dedicam un film despre Coreea de Nord ilustrului nostru Victor Ponta, dar azi a căzut bomba: echipa DEX a decis să iasă pe baricade și să ceară să îl votăm pe Iohannis. Atunci când și DEX-ul unei țări iese la atac împotriva ta, este clar că vei pierde alegerile pentru Președenție. Nu se poate altfel!

Când am văzut la Dorin asta am crezut că este o glumă, dar nu este așa. Miile de cuvinte ale DEX-ului stau mărturie faptului că un președinte copy-paste nu este de dorit. Îți imaginezi cum va fi limba română cu un Mareșal Copy-Paste la conducere? Va lua 80 de pagini din doctrina PSD și o va pune la gramatică, la fel și la analiză literară și al fel și la orice început de manual.

Copy-paste va deveni termen de cinste în chiar DEX-ul care suferă acum temându-se de pervertirea ce va să vie.

Copy-paste, cuvânt care ar trezi fiori reci pe spinările studenților din Occident, va deveni un slogan de mare forță printre tinerimea vajnicului popor patriot român. Ce, tu nu copy-paste?! Stai să te audă tovarășul, că vezi ce copy-paste îți vezi.

În materie de salut, cred că va fi mai suportabil:
– Copy, strigă amicul meu de pe celălalt trotuar.
– Paste, strig eu cu fală de român credincios și patriot în stilul iubitului fiu al nației dacice cele sfinte.

Ah, ce vremuri…

Clar, DEX are de ce să se teamă.

Biserica ori BOR, face și ea copy-paste unor obiceiuri păgâne gen închinarea la rămășițele unui om, oricare o fi fost calitatea lui pe când era viu. Copy-paste la copy-paste trage și Tovarășul știe asta. Biserica este copy-paste-credincioasă.

Și DEX mai are de ce să se teamă: diaspora a fost alungată de acoliții lui Ponta și la fel cu ea multe cuvinte din DEX cum ar fi corectitudine, bun simț, democrație. De va fi președinte mândrul Ponta, să vezi cum fug și neologismele din dicționar. Nu vor putea exista cuvinte care să aducă aminte de Vest într-un dicționar copy-paste. Focul ar fi fost mai dulce pentru DEX, dar ei știu că durerea va fi mai mare.

Nu Ponta.

Dacă DEX este acum un dicționar colorat, frumos, plin de viață, stai să vezi cum va fi sub comanda lui Mareșal Copy-Paste: roșu ca sângele celor din 89. Sau ca în imaginea de mai jos:
psd-vitor-ponta-frauda-vot-2014-comunism

Alegem „răul cel mai mic„? DEX nu vrea cu răul cel mai mare, asta este clar. Fără copy-paste în DEX, please.