Categorii
Arhiva Optimism Tehnologie

Festival de tehnologie la Brașov, 21 – 23 nov 2014, organizat de ALT Brașov

alt-brasov-festival-tehnologie-21-23-nov-2014Între 21 – 23 nov 2014 va avea loc un festival de tehnologie la Brașov organizat de ALT Brașov. Locul desfășurării festivalului va fi la Institutul de Cercetare Dezvoltare Inovare Produse High Tech Pentru Dezvoltare Durabilă, de pe Str. Institutului 10.

ALT FESTIVAL este la prima ediție și își propune să reunească antreprenori de top, dezvoltatori de software, designeri, specialiști în cercetare aplicată, inventatori, un grup de specialiști și pasionați care să poată genera, în timp, o masă critică de startup-uri, companii și inițiative care privesc IT-ul și industriile creative.

La festivalul de tehnologie vei învăța despre inovația făcută la nivel local, în Brașov, despre Internet of Things și despre cultura tehnologiei, care ne spune că nu tehnologiile high-tech sunt scopul, ci ele sunt doar un mod de a promova tehnologia în viața de zi cu zi și de a o dezvolta.

Vor avea loc workshopuri, trade fairs, cei de la Pentalog, Bit Software și Siemens ne vor vorbi despre big data, smart crowds sau inteligența artificială aplicată în Java. De asemenea, cei de la Rosoftlab ne vor vorbi despre Raspberry Pi și eye tracking. Cei de la Bluemind Software vor vorbi despre Android și despre laboratoarele online.

Vor fi de asemenea edu talks, tech talks și un hackathon pe data de 23 noiembrie 2014.

Se pare că va fi agitație destul de mare la festivalul de tehnologie și, deși va fi tehnologie pură, cu multe chestii numai pentru nerds și geekși, cred că fiecare om va avea ceva de învățat de acolo.

Mai multe informații găsești în pagina cu programul. Înscrierea se face aici.

Sursa: prinbrasov.com.