Categorii
Arhiva General

Îmbolnăvirea intenționată este rea, dar doctorul de familie ce păzea?

Citesc la Roxana despre un dobitoc care știa că are SIDA și, cu toate acestea, a întreținut relații sexuale cu zeci de tinere din sat fără să folosească protecție. Normal, cum era de așteptat, zeci de oameni sunt acum infectați. Vinovatul este mort, așa cum și merită pentru asemenea mizerii, dar nu asta este important.

Ce dracu păzea doctorul de familie, cel care știa că individul era bolnav și mai știa că umblă aiurea de îmbolnăvește fetele din sat?!

Se pare că este protejat, din pucnt de vedere legal, de faptul că nu a dat duma în sat, dar asta valorează zero în ochii mei și a oricărui român cu cel puțin doi neuroni în creier. Pentru că a tăcut și pentru că a cedat amenințărilor familiei individului eu îl consider pe doctor complicele moral la îmbolnăvirea a zeci de oameni.

Familia individului, o altă adunătură de oameni mizerabili, știa că individul este bolnav și nu au intervenit în sat să informeze oamenii. Ei sunt complici la o faptă abominabilă.

Pentru doctor un lucru potrivit ar fi oprobiul public și alungarea din comunitate. Sănătatea publică trebuie să fie pe locul 1, mai presus de individ, așa că doctorul se face vinovat de inacțiune.

Chiar dacă era ilegal să zică în sat, chiar dacă era dat în judecată, lucrul corect era să zică oamenilor, chiar și indirect, că pacientul său are SIDA. Putea trimite o scrisoare anonimă la barul din sat sau ceva de genul.

Sercretul putea fi păstrat dacă existau indicii clare că pacientul stă în banca lui și că folosește măcar prezervativ DUPĂ ce le informează pe fete de boala sa.

Pentru familia individului un lucru potrivit ar fi închisoarea. Știau că este bolnav și că infecteaza fetele din sat și nu au făcut nimic. Mizerii.

21 de răspunsuri la “Îmbolnăvirea intenționată este rea, dar doctorul de familie ce păzea?”

Vinovatul este mort ? Nu, vinovatele traiesc. Am noutati pentru tine : femeile sunt curve, nu sunt sfinte. Repeta dupa mine : FEMEILE SUNT CURVE.

Ma, nu sunt adeptul unei asa gandiri. E drept ca nu au fost atente, ba chiar proaste, dar cred in mantuirea prostului. Vorba aia: benefit of the doubt.

Consider ca vinovatii principali sunt mortul, doctorul si familia mortului.

Vorba aia e corecta, dar nu cand procentul de curve, prosti, etc, trece de 50 % si devine majoritar. Iar din pacate, la noi in tara asa este. Tara asta e mult mai plina de tarfe decat iti poti imagina. Nu am cum sa simpatizez niste fiinte fara morala, decenta, si demnitate. E plin netul de poze porno facute de proastele de 18 ani, cred ca nu ai nevoie de alte dovezi ca sa intelegi ca am dreptate….

Alin, trebuie sa fi avut niște experiențe tare neplăcute cu femeile din vreme ce ai fost atât de vehement în primul mesaj. Nu, nu femeile sunt curve. Da, UNELE femei sunt curve și își merita soarta. Sunt perfect de acord ca sunt cel puțin la fel de responsabile pentru ce li s-a întâmplat ca și cel care le-a infectat cu bună știință. Dar nu sunt de părere ca medicul este atât de vinovat pe cât susține Manuel. Ar fi fost o idee bună treaba cu scrisoarea anonima, dar numai în cazul în care ar fi existat suspiciuni întemeiate ca băiatul chiar prezintă pericol. Totuși medicul a depus un jurământ și este obligat și de niște legi sa păstreze secretul. Voi, dacă ați fi medici ati da sfoară-n tara detalii legate de pacienții voștri doar asa de dragul paranoiei, știind în același timp ca asta ar pune capăt carierei voastre? Da, acum medicul respectiv trebuie sa trăiască cu conștiința încărcată de atatea vieți distruse. Totuși nu pot sa nu îl compătimesc pentru poziția ingrata și aproape imposibila în care a fost pus…

Regretele nu isi au rostul acum. Cum am zis, se pare sa docotrul stia ca individul infecteaza cu buna stiinta. Era momentul in care putea salva viata multor fete, dar el a fost preocupat de cariera lui.

Ei, se stie ca sunt unele proaste cat China, dar nu toate sunt asa. Alina zice ca este mai bine sa zici „unele”, in loc de toate iar eu sunt de acord cu ea. Unele sunt proaste ca va de ele, dar nu toate sunt asa.

Chiar si alea proaste, asa proaste cum sunt, nu meritau sa fie infectate de individul ala.

Manuel, acuma serios : ce respect sa mai ai pentru astfel de curve ?! Din pacate, vreo 99 % dintre fete sunt asa… Si cica de ce esti singur la 27 de ani… Pai uite de ce, mai fratele meu…

Oana, ce este, ti-am luat „piuitul” ? Sau stii ca am dreptate si nu ai ce sa spui ?!

Eu cred ca a zis tot ce avea de zis. Daca 99% sunt asa, sigur e una din cele 1% pentru tine acolo. Eu zic ca numarul de femei care sunt dispuse de compromis este mult mai mic.

INSEAMNA CA NU PREA ESTI CONSTIENT CU ADEVARAT, IN CE FEL DE TARA TRAIESTI. o PLIMBARE PRIN ROMANIA TI-AR SCHIMBA PERSPECTIVA…

Alin, piuitul meu e la locul lui, mersi :-D. Nu îți dau dreptate intru totul. E adevărat ca procentul de cârpe e mult prea mare, dar nu e nici măcar 100%. Nu știu prin ce cercuri te învârti tu sau ce traume ți-or fi cauzat femeile, dar faptul ca TU vezi lucrurile asa, nu înseamna ca asta e neapărat realitatea. Oricum, m-am distrat copios când am văzut pozele alea. A fost asa un ras cu plâns, e adevărat, dar văzând asemenea exemplare nu pot decât sa ma bucur ca eu nu cunosc personal nici unul 😀

Alin, piuitul meu e la locul lui, mersi :-D. Nu îți dau dreptate intru totul. E adevărat ca procentul de cârpe e mult prea mare, dar nu e nici măcar 90%. Nu știu prin ce cercuri te învârti tu sau ce traume ți-or fi cauzat femeile, dar faptul ca TU vezi lucrurile asa, nu înseamna ca asta e neapărat realitatea. Oricum, m-am distrat copios când am văzut pozele alea. A fost asa un ras cu plâns, e adevărat, dar văzând asemenea exemplare nu pot decât sa ma bucur ca eu nu cunosc personal nici unul 😀

Ca si cum ai zice „stiu ca aproape toti fura, dar macar nu fura toti”. Pai si ce daca exista 2-3 exceptii din cateva milioane ? Lucrurile tot majoritatea aia le va decide, un viitor plin de tarfe ne asteapta…inca sunt la scoala… Dar si cand o vor „termina”…sa te tii, fratioare…

Chiar crezi ca doar eu vad lucrurile asa ? Noutati pentru tine : toti barbatii stiu ca femeile sunt curve, si ca, chiar daca ei ar vrea ceva serios, nu au cu cine, sau au, dar numai daca sunt bogati. Altfel, primesc pizda o seara si cam atat. Nu, nu toti barbatii se multumesc numai cu asta.

Nu inteleg, ori eu sunt tampit, ori tu.

Ori eu nu pricep ca de fapt traiesc intr-o tara plina de femei educate si culte, si care nu vor doar bani, ori tu nu pricepi ca traiesti intre parasute coclite si inutile societatii. Doar o varianta este corecta.

Zau, eu nu pot sa pricep de unde naiba ies oamenii astia care nu-s conectati la viata reala din Romania… De sub pietre, din pesteri ? Ca daca ar trai in Romania, ar stii cum sunt oamenii din ea..

Alin, ai facut doua greseli:
– ai injurat aici, ceea ce nu accept
– ai lansat atacuri aiurea la adresa mea („tampit”)

Esti invitat sa iti expui parerile in alta parte, de vreme ce nu stii sa iti sustii punctul de vedre cu bun simt.

Pai chiar esti tampit daca tu credeai ca vorbesc cu tine. Vorbeam cu Oana.

Corect, Acum vad ca vorbeai cu Oana, dar tot comportament aiurea ai. Esti banat de pe blogul asta.

Mersi Manuel. Cred ca trebuia sa ma opresc mai devreme de la o polemica inutila cu un caz pierdut 😀 Oricum la cât sunt eu de ” tâmpită „, probabil mi-as fi dat întâlnire cu el numai ca sa ii trag o mama de bătaie 😀

[…] Ce au făcut locatarii este ilegal? Da. Faptul că autoritățile nu l-au făcut la timp este ilegal? Nu știu, dar ce știu este că uneori ești nevoit să încalci legea ca să faci lururl corect. Remember un doctor complice la acte criminale? […]