Categorii
Arhiva Blogging

Double punch: am dat Brainhost pe Easyhost și obișnuit.eu pe manuelcheța.ro

Yep, toamna este vremea schimbărilor la mine. TehGeektive a apărut în toamna lui 2011, Tehnocultura (acum și la TV) a apărut în toamna lui 2012 iar manuelcheța.ro a apărut ieri. Bye obișnuit.eu, welcome manuelcheța.ro.

Mult timp am ezitat să schimb domeniul pentru că nu sunt tocmai un tip narcisist. Parcă mi se părea prea de tot să-mi văd numele chiar atât de des, dar a trebuit să accept că obișnuit.eu pur și simplu nu mă mai reprezenta. Era ok la început, dar cu timpul oamenii au ajuns să mă știe de „Manu” sau „bloggerul” și nu de „ăla cu obișnuiții”, orice ar însemna lucrul ăsta.

Așadar, de azi mă poți găsi pe manuelcheța.ro și va rămâne domeniul principal mult timp de-acum încolo. E mai bine așa.

Acum, legat de Brainhost. În ultimele săptămâni mergea din ce în ce mai prost. Din ce știu băieții nu erau tocmai dornici să facă vreun upgrade semnificativ și nu mă puteam aștepta ca situația să devină mai agreabilă.

Draci, ca să mă asigur că cele trei bloguri merg bine am trecut de la planul personal la Corporate Basic, 400 de lei pe an, și tot prost mergea. WTF?!

Așadar, am preferat să trec la EasyHost, fostul Hostway, și nu am bai să plătesc 400 de lei pe an la ei pentru mai puțin de 30 000 de vizite pe lună.

Deocamdată blogurile se încarcă la jumătatea timpului față de atunci când eram la Brainhost.

Știi ce este și mai interesant? A dracu bloguri chiar se încarcă.

3 răspunsuri la “Double punch: am dat Brainhost pe Easyhost și obișnuit.eu pe manuelcheța.ro”

Nici nu se pierde. Se transfera. Am 301 pus de oa obisnuit.eu catre manuelcheta.com.

[…] din 2014: emisiunea TV numită Tehnocultura avea să vadă lumina zilei peste scurt timp iar obișnuit.eu devenea manuelcheța.ro pe 18 octombrie 2014. Tot atunci am schimbat hostingul de la Brainhost la Easyhost, fostul […]