Categorii
Arhiva General

Septembrie este ziua Jack Daniel’s (P)


Zilele acestea am primit un mesaj care mă informa că un cadou este pe drum. Azi l-am primit: o sticlă de Jack Daniel’s care a ajuns chiar într-un moment potrivit. În una-două săptămâni voi publica un articol legat de lansarea unui proiect la care lucrez de mai bine de șapte luni de zile cu niște oameni excepționali, proiect care, sper eu, te va bucura și pe tine. În ziua lansării voi lua o gură de Jack Daniel’s alături de prietenii mei din Social Media Brașov, complici nevoie mare la ținerea secretului despre proiectul meu.

Revenind la celebrul whiskey, când este ziua Jack Daniel’s? Așa cum vedem și pe pagina de Facebook a Jack Daniel’s România, ziua Jack Daniel’s este septembrie. Toată luna.

Nu se știe ziua exactă când s-a născut pentru că nu mai există acte care să ne informeze despre acea zi. Totuși, tradiția cere ca ziua să fie sărbătorită toată luna septembrie. Află câteva lucruri despre istoria lui Jack, tatăl celebrului whiskey american de aici sau din filmul de mai sus.

Nu mulți au ocazia să savureze un whiskey și pot spune că Jack s-a invitat la mine tocmai în momentul potrivit. Tu ce-i urezi lui Jack de ziua lui?
jack-daniels-birthday-september

Iată-l pe Jack la mine acasă:
jack-daniels-birthday-september-2014-obisnuit-eu-romania (1)

jack-daniels-birthday-september-2014-obisnuit-eu-romania (2)

Să nu uităm un lucru: indiferent de cât de mult sau puțin ne place alcoolul este de preferat să consumăm responsabil. Cheers.

Sursa video:

Mr Jack s Birthday Jack Daniel s Tennessee Whiskey 95674573 Jacks Story from Brown Forman on Vimeo.

Un răspuns la “Septembrie este ziua Jack Daniel’s (P)”

[…] cinste cu o sticlă de whiskey. Sticlă pe care poate o să o desfac săptămîna viitoare, cînd Manu își inaugurează proiectul lui offline Oricum, mulțumesc pentru kit, Jack […]