Categorii
Arhiva Blogging Webdev

SmartWeb 2014 București: conferință internațională pentru web designeri și developeri

smartweb-bucuresti-2014-22-23-sep-evensysEvensys organizează, pentru a doua oară, SmartWeb, un eveniment internațional pentru web designeri și developeri, eveniment la care participă speakeri din UK, Germania, Slovacia, Polonia, Cipru, Belgia, Slovenia, Olanda, Austria și Franța. Cum zice americanul: „that’s no mean feat”, adică este ceva să transformi Bucureștiul în destinație internațională pentru orice fel de event. Cam era vremea să fim văzuți mai bine în general și asemenea evenimente au exact rolul acesta.

SmartWeb va avea loc la Radisson Blu Hotel, București, Calea Victoriei, 63-81 Sector 1 (tel +40 21 311 9000), și va fi în perioada 22-23 septembrie 2014 iar aici ai formularul de înregistrare pentru participare.

Una dintre direcțiile în care se pot îndrepta tinerii români, băieți și fete, este tocmai web developmentul. Ai nevoie doar de internet si de voință să înveți mereu lucruri noi. Poți lucra de acasă, ca freelancer sau într-o companie. Atât timp cât ai internet și știi ce să faci, poți să îți construiești un viitor strălucit.

Conferința SmartWeb vrea să aducă în prim-plan importanța tehnologiilor și standardelor atunci când lucrezi ca developer. Nu este tocmai ușor să fii mereu la zi cu schimbările ce au loc în lumea web dev, dar fiecare român poate invăța lucrurile de bază cu care să lucreze pe website-uri.

La SmartWeb se va discuta de CSS frameworks, cum poți face lucruri neașteptate cu CSS, cum poți folosi HTML5 și JavaScript pentru a crea aplicații real-time, în ce mod ne ajută standardele să construim un internet sănătos, de ce responsive design este un lucru obligatoriu zilele noastre, cum ajută flexbox la crearea unor design-uri responsive cu CSS3. Vei fi la curent cu cele mai noi tehnici și trucuri foloside the web designeri și de developeri pentru a-și face munca.

Dintre speakerii internaționali i-aș putea aminti pe VITALY FRIEDMAN, co-fondatorul Smashing Magazine, la care sunt înscris și BRUCE LAWSON, unul dintre autorii introducingHTML5.

Evenimentul se va desfășura pe două zile, 22 și 23 septembrie. În prima zi, 22 septembrie, vor avea loc workshopurile cu Harry Roberts, Senior Developer @ Bskyb si Vitaly Friedman, Co-Founder @ Smashing Magazine.

În a doua zi, va avea loc conferința propriu-zisă și va cuprinde 8 prezentări despre cele mai noi subiecte ale momentului din domeniile: Web Design Responsive, HTML5 si CSS3, CSS, JavaScript. Tot în această zi vei primi și sfaturi legate de tehnici de lucru în development.

Dacă ai o zi la dispoziție și vrei să faci cunoștință cu capi di tutti capi în lumea web dev, atunci participă la SmartWeb. Succes.

Un răspuns la “SmartWeb 2014 București: conferință internațională pentru web designeri și developeri”