Categorii
Arhiva General

Envirotabs – înșelătoria cu pastile magice care îți economisesc combustibilul oferite de Green Foot Global LLC

envirotabs-teapa-pastila-combustibil
Umblă vorba în sat că au apărut ceva pastile magice care, odată puse în rezervor, te vor ajuta să economisești combustibil. În inbox mi-a nimerit site-ul EnviroScam, care își propune să verifice din cap până în coadă mizeriile promovate de vracii moderni de la Green Foot Global LLC cu produsul EnviroTabs.

Simpatic să știi că există ceva material organometalic care îți permite să economisești combustibil, nu? Dar nu e nimic mai fals. Cei de la Envirotabs se laudă că au primit certificare RAR, că au primit premiul Nobel în 1973, că au brevet în SUA.

Nimic, nada, niente.

Ca idee: nu au certificare RAR, premiile Nobel se dau persoanelor, nu produselor iar brevetul pentru EnviroTabs nu există. De altfel, ei nu au făcut publice informații specifice despre substanțele din acele pastile.

Bine că și-a bătut cineva capul cu descoperirea înselătoriei EnviroTabs, altfel iar mă vedeam nevoit să petrec ore multe cu verificările pe cum am făcut cu înselătoria Raspberrry Ketone sau înșelătoria cu joburi la domiciuliu.

Oameni buni, dacă auziți că ar exista vreun tratament, produs sau tablete care par a fi prea frumoase pentru a fi adevărate, în special dacă sunt în sfera slăbire, căștig facil de bani sau chestii de mediu, fiți foarte șceptici.

Un răspuns la “Envirotabs – înșelătoria cu pastile magice care îți economisesc combustibilul oferite de Green Foot Global LLC”

[…] august 2014 atrăgeam atenția că Envirotabs este o scamatorie și invitam oamenii să se înscrie la 300 de canale YouTube utile. Pe 16 august […]