Categorii
Arhiva Blogging

Webstock is back: a șaptea ediție te așteaptă pe 26 septembrie 2014 la Hotel JW Marriott

webstock-2014-bannerWebstock is back. Cel mai mare event de social media din România are loc, pe 26 septembrie 2014, la Hotel JW Marriott, din Capitală. ajuns la a șaptea ediție, Webstock își propune să aducă la un loc prosefioniști social media, bloggeri, PR-iști, companii, viitori clienți, curioși.

În perioada 15 iulie – 1 septembrie se pot înscrie proiecte și campanii în mod gratuit pentru Webstock Awards, festivitate în cadrul căreia se premiază cele mai bune proiecte realizate în ultimul an. Poți înscrie proiectul tău în una dintre categoriile: Publishing, Utility, Visual, Blogging Campaigns, Special Projects, Facebook Applications, Bloggers Projects, Mobile Applications, Instagram Campaigns, Innovation, Social Campaigns in online, Video blogging.

În competiție pot participa doar proiectele care nu au participat în cadrul editiilor precedente Webstock Awards, iar un proiect poate fi înscris doar într-o singură categorie. Jurizarea include o etapă de preselecție, ce se va desfășura între 3-8 septembrie și notarea finală, ce va avea loc în perioada 9-19 septembrie.

Pentru mai multe detalii despre înscrierea proiectelor la Webstock Awards 2014 intră pe linkul Webstock Premii.

La webstock vey avea parte de networking, diferite seminarii legate the campanii, comunicare, mobile sau blogging și vei afla tendințele în onlineîn materie de social media.

Participă și tu la Webstock și cere o invitație cu ajutorul acestui link.

Află mai multe de pe site-ul Webstock, Facebook sau Twitter.

Evenimentul este organizat de Evensys, companie specializată pe evenimente business a lui Cristian Manafu.