Categorii
Arhiva Optimism Personal

Fan Bike Brașov, oameni faini

Am ajuns din întâmplare la băieții de la Fan Bike, de pe Str. Barbu Delavrancea, Nr. 22, din Brașov, cu ceva probleme la bicicletă. După lupte seculare mi-am luat o gazelă de bicicletă și mă obișnuiesc mergând peste tot cu ea.

Mi-a plăcut modul în care au știut cei de acolo, un băiat și o fată, să relaționeze cu mine, clientul. Ei știu ce ai nevoie la bicicletă, își cunosc bine produsele și m-au ajutat cu un service rapid fără să dau nici un ban. Dacă iei ceva de la ei, un cric sau un anti-furt ce se montează pe bicicletă, ei ți-l pun gratuit.

Dacă tot sunt așa de drăguți, zic că le pot întoarce favoarea să le fac puțină reclamă. Au acolo biciclete și piese de vânzare, și, ce nu găsești acolo, ei pot comanda pentru tine. Poți merge chiar și pe site-ul lor să faci comenzi online. Cum este în apropiere de Orizont, la numai puțini kilometri de mine, e clar că mi-am găsit un loc în care voi merge des.

Ultima oară mi-am luat suport pentru lumină față, un cric și un anti-furt cu suport care se prinde de cadru. Trebuie să îmi mai iau aripi și un suport pentru bagaje așa că voi merge cu drag pe acolo.

Contează mult când te duci într-un loc și oamenii te primesc cu căldură. Așa te poți alege și cu reclamă gratuită pe internet 😀

2 răspunsuri la “Fan Bike Brașov, oameni faini”

True!
Pe mine o roată descentrată m-a dus acolo. Am venit cu bița dinspre oraș târâș… Era în drumul meu.
Și dacă tot am ajuns acolo am zis să-mi regleze și cricul pe care-l dădeam jos (ca să sprijin bicla) cu un bolovan de pe marginea drumului… Bița mea are de toate și nu a trebuit să cumpăr nimic, momentan. Intenționez să îmi modific ceva la ghidon că nu e pe gustul meu, și cu siguranță acolo merg, chiar și pentru alte chestii!
Mai înainte de toate mi-a plăcut ospitalitatea lor, și faptul că nu mi-au băgat produse pe gât. De exemplu, în loc să schimb cricul, l-au reglat.
Magazinul e aproape de mine. Trec bulevardul ș-am ajuns!
În trecut nu am avut probleme cu GIANT-ul meu furat, dar The New One e cam mofturoasă și îmi creează reale probleme. Deși sunt fată și meșteresc singură la ea, că deh! miile de kilometrii și ani pe 2 roți își spun cuvântul, sunt momente când nu am și nu am nici un chef să îmi murdăresc unghiuțele. 😛

O vorba buna conteaza mereu si te simti bine cand dai de oameni ca ei. Sper sa prinda mai multi clienti 😀