Categorii
Arhiva Personal

Taxi bun: Bratax

Cu toții avem istorii neplăcute cu taxiurile din Brașov, așa că cer de fiecare dată Bratax. Cum Bratax și Martax au dispeceratul în același birou, cam în jumătate din cazuri mi se aduce un Martax, pentru că toate mașinile Bratax sunt ocupate.

Bratax are vreo 400 100 de mașini, Martax vreo 1000 iar restul nu știu. Dar nu pentru că sunt puține mașini la Bratax găsești cu greu o cursă la ei, ci pentru că oamenii respectivi se comportă elegant și au mașini foarte îngrijite.

Dau des câte o palmă publică unor servicii proaste, dar vreau să laud lucrurile bune și să le dau și altora ocazia de a avea o zi bună. Bratax este unul dintre acele lucruri bune.

Ce îmi place la ei: au mașini curate, miroase frumos, oamenii sunt frumos îmbrăcați, curați, vorbesc frumos, merg ușor, nu forțează intersecțiile și nu fac viraje aiurea. O plăcere să mergi cu ei.

Numărul de la Bratax este 0757 315 555. Pe la 12 noaptea și vinerea după-masa sunt plini ochi, așa că trebuie să ai grijă pe când suni la ei.

Notă: Nu la fel pot zice de celelalte firme de taxi unde m-am văzut, uneori, în situația de a-i cere șoferului să nu se dea în spectacol: intrat aiurea în giratorii, manevre bruște, vorbit la telefon. Să nu uităm că un taximetrist care vorbea la telefon a intrat cu 60 la oră într-un sens giratoriu de l-a lovit pe frate-miu, care mergea regulamentar cu bicicleta în sensul giratoriu.

5 răspunsuri la “Taxi bun: Bratax”

Ma, e buna ideea ca promovam tot felul de lucruri faine din Brasov. Ba chiar ar merge sa avem si saptamana lucrurilor faine din Brasov 😀

Nu vreau să le fac reclamă pozitivă: își fac ei singuri ! Într-adevăr și taxiurile și taximetriștii sunt de apreciat. Dispeceratul – prompt și corect. Voi apela oricând cu plăcere. Și înc-o remarcă pozitivă : costul cursei dus a fost identic cu cel al cursei de întoarcere !

Clar. Cer mereu Bratax iar cand nu au si trimit Martex, cer taxiu curat, fara fumator, fara manele 😀