Categorii
Arhiva Personal

„România is not Suedia” și asta e de bine


E bine de Romîni. Nu avem criza din Suedia, unde fasciștii, ăi adevărați, se plimbă în voie pe stradă și unde curente comuniste foarte violente s-au ridicat pentru a contracara fascismul.

Fasciștii din Suedia vor să îi alunge pe străini din țară și se dau „eurosceptici”, dar sunt mai degrabă euro-negativiști. Comuniștii din Suedia, uniți sub Frontul Revoluționar, se manifestă violent atacând manifestanții fasciști și distrugând casele unor extremiști de dreapta.

Culmea, ambele grupuri zic că vor binele poporului. Am văzut ce bine a fost asta pe vremea lui Hitler, un criminal fascist, și pe vremea lui Stalin/Lenin and co., șleahtă de comuniști ce au făcut genocid după genocid.

La noi avem mișcări extremiste slabe și e bine așa. Ultimul lucru de care avem nevoie este să se ridice un curent extremist și să facă și mai mult rău.

Asemenea curente s-au trezit și în Marea Britanie și Franța, unde plâng că nu vor țiganii noștrii, dar nu recunosc că problema reală este cu islamiștii, grup mult mai bine organizat și care poate face ravagii răsunătoare atunci când vrea.

Există multe părți bune în România, nu numai rele.