Categorii
Arhiva General Personal

Te-a ofensat materialul din acest articol? Bine!

Florentin Haidamac, medic de familie, zice așa: Vă sodomizez cu forţa?! Nu! Voi o cereţi!!! Dacă te-a ofensat modul în care scrie el acolo despre o serie de probleme, atunci e bine.

Întrebarea care contează acum este: și ce faci dacă te ofensezi?

Adevărul doare, dar pe mulți ne lasă impasibili și uneori te trezește doar adevărul spus răspicat, într-o formă brută, dură, de-a dreptul insensibilă. Dacă obține ceva reacții de la tine, înseamnă că ai putea face ceva să schimbi lucrurile în mai bine.

Citește:

De ce plm nu faceţi scandal când vi se încalcă în mod constant drepturile fundamentale: la mâncare, la căldură, la apă, la curăţenie, la siguranţă? Când vă vine factura la căldură, iarna, 6 milioane şi voi aveţi 12 salariu, de ce nu rageţi? Sau când vă vine factura la curent, uneori şi de două ori pe lună, cu sume mari, cu explicaţii din care nu înţelegeţi nimic, de ce nu vă câcaţi pe voi că aveţi drepturi? Sau când ninge şi paralizează ţara şi iese la iveală incompetenţa autorităţilor, de ce nu faceţi iureş? Sau când vedeţi că nu există loc să vă parcaţi rahatul de hârb, că, nah, unde a fost un spaţiu liber a răsărit o farmacie, o bancă, o biserică sau un bloc al unui „dezvoltator” ceva, de ce nu rageţi? Sau când vara e plin de praf şi ţânţari prin oraş, când e plin de rahat de câine pe spaţiul verde, când plouă şi se înfundă canalizarea pe orice străduţă, de ce plm nu vă indignaţi? Când se scumpesc gazele, benzina, curentul, de ce coaiele mele nu faceţi circ? Când daţi cu milioanele la service că v-aţi distrus maşina din cauza drumurilor pline de gropi, drumuri pentru care plătiţi sute de taxe, de ce pula mea nu faceţi nimic? Ia spuneţi.

via Florin.

Dacă te supără modul în care se exprimă omul pe blogul lui, atunci află că acela e adevărul. Comentăm, dar nu facem nimic, ne ofensăm, dar mergem mai departe.

Ceea ce vrea să zică articolul este un lucru și bun: luptă pentru drepturile tale atunci când ți se greșește și lasă doctorul să își facă treaba.

Nothing to add.