Categorii
Arhiva Personal

Câta nedreptatea

Aflu de la Dorin că s-a dat o lovitură gravă egalității între sexe prin excluderea femeilor de la recrutarea obligatorie în caz de război. Incredibil, dar se întâmplă în România lui 2014. Să mori de șoc, nu alta!

Iată textul:

Important! Conform art. 5 din Legea nr. 446/2006 privind pregatirea populatiei pentru aparare, la declararea mobilizarii si a starii de razboi sau la instituirea starii de asediu, indeplinirea serviciului militar in calitate de militar in termen devine obligatorie pentru barbatii cu varste cuprinse intre 20 si 35 de ani, care indeplinesc criteriile pentru a indeplini serviciul militar.

Sursa Avocat.NET

Adică femeile nu sunt chemate să aibă onoarea de a merge în tranșee?!

Nu pot să cred că într-o țară democratică, unde bărbații și femeile au aceleași drepturi și obligații, femeile să fie discriminate și să li se interzică a-și servi patria într-un mod atât de onorabil.

Așa ceva nu este acceptabil. Din nou, s-a demonstrat clar că avem de-a face cu o lume a bărbaților, înrădăcinată în trecut, care nu acceptă modernismul egalității sexelor. Cât să mai dureze primitivismul ăsta și discriminarea?

Îți imaginezi că directori de firme vor avea enorma bucurie de a merge pe front iar colegele lor vor trebui să le ia locul groaznic în biroul de manager și vor privi cu jind la bărbații ce-și lasă eroic membrele prin șanturile înghețate și pline de sânge uscat al Frontului de Est. Nimeni nu înțelege durerea acelor femei!

Umblă vorba că vom vedea curând o manifestație de stradă cum n-a văzut România pentru menținerea egalității între sexe. O asemenea discrinimare nu s-a mai făcut de mai bine de 74 de ani.

Luptă și tu împotriva discriminării femeii în România. Scrie o petiție și dă email parlamentarilor să se respecte drepturile fundamentale ale femeilor în România. Udrea ar trebui să conducă ostilitățile și să ceară pedepsirea celor care discriminează femeile în România. Jos discriminarea!