Categorii
Arhiva Blogging Online

Concurs fulger: câștigă o invitație la ecomTEAM dacă dai răspunsul potrivit

écomteam-ecommerce-conferinta-brasov-2-3-aprilie-2014-kronwellDe curând anunțam că între 2-3 aprilie 2014 va avea loc EcomTEAM, conferință regională despre ecommerce, vânzări online, workshopuri, sfaturi pentru marketing digital, trucuri pentru online și nu numai.

Am un mic cadou pentru cine este interesat să participe în mod gratuit (altfel ar costa cel puțin 89 de euro 😀 ): dau 1 (una) invitație la ecomTEAM celui care îmi face un mega-scurt research și îmi zice relevanța mediilor sociale în promovarea unui magazin online în acestea.

Lasă un comment cu răspunsul și intri în concurs.

Startul se dă acum și căștigătorul va fi desemnat la ora 00:00, extind pînă la orele 18:00, azi, joi, 14 martie 2014..

8 răspunsuri la “Concurs fulger: câștigă o invitație la ecomTEAM dacă dai răspunsul potrivit”

hmmm… mâțul pervazier trage nădejde să învețe (și) de la tine lucrurile acestea.
totuși, dacă este să mă uit puțin în jur la modul în care îmi cumpăr ba una, ba alta de o vreme, trebuie să recunosc că este extrem de important să fii prezent online, dacă vrei să fii cunoscut.
eu așa am aflat de edituri de cărți, de cosmetice hand made, de mărțișoare hand made în primăvara aceasta, plus multe altele.
și cum în lumea asigurărilor, cea în care lucrez eu, au început, mai timid e drept, să apară magazine online, sunt extrem de interesată de ecommerce sub acest aspect.
deci… ne vom vedea pe 2 aprilie.

Aseara m-am delectat cu declaratiile lui Mugur Isarescu despre stadiul cunostintelor economice ale omului de rand. Regret faptul ca de aceasta data a omis sa afirme ca singurul metric stabil in timp in acest domeniu este nivelul de educatie economica al populatiei.

Daca el a invatat cum sa se cumpaneasca financiar nu mai ai cum sa-l constrangi cu trucuri din pdf-uri.

Vo rezista in piata doar cei care vor respecta si incuraja educarea clientilor.

p.s. cedez Camelei roadele acestui comentariu 🙂

Eh, macar de era in zona ne vedeam cu ocazia asta 😀

Am un hop de trecut, Manuel, apoi avem tot timpul de stat la taclale 🙂

manu, trebuie să facem cumva să-l aducem iarăşi pe tudor la braşov! 😀

tudor, mulţam, dar eu voi fi deja acolo… speram numai să poţi veni şi tu! 🙂

Pe scurt n-am ce sa spun decat: comunicare mai eficienta intre magazin si client. Nu vreau sa particip la concurs, dar vreau sa spun ca premiul e foarte interesant.

[…] de ce să vii la ecomteam 2014? pentru că vom avea ocazia să învăţăm împreună despre e-commerce, fie că eşti, fie că nu eşti încă deţinătorul unui magazin online. în fapt, dacă este să ne privim puţin, cu toţii am devenit nu numai bloggeri, dar şi cumpărători virtuali ai acestor magazine (cine nu a auzit de elefant sau de emag?). pentru că informaţia, dacă vrei să o ai, se găseşte la sursă. şi pentru că dincolo de tot ceea ce vom învăţa, vei avea ocazia să te întâlneşti cu bloggerii braşoveni care vor participa la eveniment (printre alţii, pentru cei care participă acum la superblog, va fi alături de noi şi manu). […]