Categorii
Arhiva Blogging Online

„Share ca sa vezi clipul” – soluție prin care scapi de butoanele enervante de share de pe site-uri cu filme funny

Nu demult am încercat să văd un film funny pe vreun site care strânge o groază de filme de gen și nu am putut. Prietenii îmi trimit asemenea filme să mă destind și unele mi se par chiar faine. Partea cea mai proastă la site-urile acelea? Nu te lasă să vezi filmul și mai apoi, dacă îți place, să dai share.

Nuuuu. Pur și simplu îți aruncă în față un buton „Share ca sa vezi clipul” și nu poți vedea deloc filmul fără să dai share. Nu e ok. Lasă-mă să aleg eu dacă vreau să dau share site-ului tău, nu mă obliga precum un racket online.

După suficient de multe asemenea plângeri pe net ici și colo care au ajuns și la urechile lui Vali el s-a pus de a găsit soluția la share-ul forțat.

El a bătut pe la ceva uși și a găsit pe cineva care a făcut Disable youtubeblocker, un script care dă la o parte acel buton de share. În caz că nu îți merge încearcă și update-ul făcut de Victor la acel script.

Gata, „Share ca sa vezi clipul” este de acum o poveste urâtă de care am scăpat.

3 răspunsuri la “„Share ca sa vezi clipul” – soluție prin care scapi de butoanele enervante de share de pe site-uri cu filme funny”

Manuel, am dat si eu peste un site ca asta, poate era acelasi, si am apasat dar am inchis inainte sa dau share-ul propriu-zis. Am fentat jocul lor impus, dar e enervanta treaba ca si fereastra aia cu butonul de like care apare cand deschizi un blog si fie dai like paginii blogului, fie dai x ca esti deja fan sau x de tot…

Acum e suficient acel script. Merge chiar bine 😀

Am avut ghinionul sa dau peste astfel de site-uri, mereu am dat X. Am fost curios de multe ori, dar n-am vrut sa dau asa ca am ramas cu curiozitatea. Ceea ce ai prezentat este o metoda foarte buna, se multumeste.