Categorii
Arhiva Blogging Online

Comerț online la Brașov: conferința de ecommerce are loc în data de 2-3 aprilie 2014

écomteam-ecommerce-conferinta-brasov-2-3-aprilie-2014-kronwellEcomTEAM este conferința regională de ecommerce care va avea loc între 2-3 aprilie 2014, în Brașov, la hotel Kronwell, zona Gara Brașov.

Început în 2011, ecomTEAM a fost organizat doi ani la rând de 2Parale, apoi în 2013 de Wall Street.ro iar în 2014 tot de către Wall Street, care mai are alte 20 de evenimente B2B pregătite pentru întreg anul.

Cu zeci de speakeri și o mulțime de informații de acoperit, evenimentul este destinat antrepenorilor și profesioniștilor din lumea online: SEO guys, ecommerce, UX testers, marketeri. La ecomTEAM vei avea parte de dezbateri, workshopuri, studii de caz, lecții despre digital marketing, affiliate marketing, SEO și încă destule domenii conexe lumii ecommerce.

Dacă ai un magazin online sau vreți să îți faci unul, atunci o conferință de ecommerce pe cum este aceasta va fi un bun punct de pornire. Să nu crezi că odată ce ai deschis magazinul online munca s-a terminat și că vei vedea râuri de comenzi.

Din proprie experiență știu că inclusiv listarea pe prima pagină a Google pe anumite cuvinte cheie nu îți garantează vânzări. Tocmai de aceea trebuie să participi la evenimente de gen pentru a-ți construi o imagine de ansamblu. Pentru un magazin online ai nevoie de un marketing bine stabilit, o platformă ecommerce, relații, oameni potriviți pentru fiecare punct, să îți știi clienții și piața, să ai cel mai bun produs pe care îl poți obțiine, parteneri de nădejde, mijloace de protecție și altele.

Comerțul online a crescut cu peste 30% de la an la an din 2011 încoace iar, mai nou, marii retaileri intră și ei pe piata online. În curând îți vei comanda tot ce ai nevoie de la Carrefour, Praktiker, Kaufland, Auchan, Lidl numai de pe net. Ce zici de perspectiva asta?

Participă la ecomTEAM și vei ști mai bine ce înseamnă să ai un magazin online. Nu uita să te înscrii din timp ca să obții reduceri.

Succes!

3 răspunsuri la “Comerț online la Brașov: conferința de ecommerce are loc în data de 2-3 aprilie 2014”

[…] cum am scris și aici, ecomTEAM are loc pe 2 și 3 aprilie 2014, la Brașov, și se ține la hotel Kronwell. La ecomTEAM […]

[…] fost la câteva conferințe de social media. Apoi la ecomTEAM. Se vede diferența. Dacă la conferințele de social media aflai ce campanii mișto au făcut Coca […]

Concurs fulger: câștigă o invitație la ecomTEAM dacă dai răspunsul potrivit | Manuel Chețaspune:

[…] curând anunțam că între 2-3 aprilie 2014 va avea loc EcomTEAM, conferință regională despre ecommerce, vânzări online, workshopuri, sfaturi pentru marketing digital, trucuri pentru online și nu […]