Categorii
Arhiva Tehnologie

Digital Marketing Forum is here: pe 26 – 27 februarie 2014 vei afla că internetul vinde

Digita-marketing-Forum-bucuresti-feb-2014Internet Sells este sloganul de la Digital Marketing Forum, conferința despre promovare în mediul online la care poți învăța de la specialiști locali și internaționali despre digital innovation, second screen, case studies, demand generation și digital strategies.

Pentru cei în the know how noțiunile de mai sus sunt deja cunoscute, dar mai sunt destui care nu au toate aceste cunoștințe, eu, de exemplu, așa că ar face bine să se înscrie la event și să fie gata să învețe cât pentru un an întreg. Internetul este un mediu numai bun pentru a vinde, dar trebuie să știi și cum să o faci. Nu ajung doar lucrurile ce le știi despre internet, ci trebuie să treci nițel pe partea de digital și să știi deja câte ceva despre marketing.

Conferința va avea loc pe 26 și 27 FEBRUARIE 2014 la CROWNE PLAZA HOTEL BUCURESTI, așa că mai ai o lună în care să fiii gata să dai cu ochii de cei care îți vor face anul mai bun. Cum? Ei îți vor povesti câteva lucruri practice din domeniu iar tu va trebui să ai urechile ciulite tot timpul. Nu uita, participarea la conferințe îți oferă și ocazia de a cunoaște oameni care îți pot fi viitori colaboratori ori chiar clienți.

Află mai multe despre Digital Marketing Forum, event ce a ajuns deja la a opta ediție, citind articolul de pe blogul DMF.

Share the word, please.