Categorii
Arhiva Locuri pe net

Români de dincolo: Alfa Scelta face webdesign în Torino, Italia [P]

alfa-scelta-webdesign-torinoDe o vreme încoace scriu pe blogul Alfa Scelta pe o serie de teme, mai puțin chestii motivaționale, cu care nu mă prea împac. Scriu, în schimb, despre subiecte generaliste din domeniile marketing, webdesign, internet, lucruri minore pentru mulți dintre cititorii mei, dar suficient de importante pentru un om care abia își face un website.

Alfa Scelta a fost pus în picioare de Daniel, român plecat în Italia să își facă rostul. Din proprie experiență știu că nu este ușor să faci muncă de freelancer, mai ales când vine vorba de website-uri de care trebuie să te ocupi de la nivelul de concept, până la grafică și cod.

Alfa Scelta se ocupă de webdesign in Torino, adică gândirea și crearea de website-uri pentru afacerile mici sau pentru oricine are nevoie de un website. Platforma cel mai des utilizată este WordPress, why not?, lucru care oferă foarte mare flexibilitate în menținerea și actualizarea website-ului.

Ocazional voi mai scrie pe site-ul acesta despre webdesign, blogging, marketing, lucruri pe care le învăț din mers la Reeija și pe care le experimentez zilnic.

Dacă ai nevoie de crearea unui website pentru firma ta, ia legătura cu Daniel, de la Alfa Scelta. Chiar dacă este acolo, munca se poate face de oriunde, doar avem internet, nu? Succes Daniel și oricui lucrează cu el 😀
Alfa Scelta webdesign Torino

2 răspunsuri la “Români de dincolo: Alfa Scelta face webdesign în Torino, Italia [P]”

Felicitari Daniel – am sa te caut. Design responsive, un layout accesibil si prietenos.

Sper sa ma scuzi daca o sa fiu un pic offtopic. Vroiam sa-l felicit pe baiatul asta cu firma pe care il promovezi tu. Sunt atati romani in afara care ne fac tara de rusine si e o bucurie cand mai aud si situatii de astea. Mai stiu si eu pe cineva care a plecat in Londra sa isi faca un rost si acum are o firma de 50 de taxiuri(minicab) si creste continuu. Bravo lor!