Categorii
Arhiva Personal

Un 2014 mai altfel într-o Românie a contrastelor

2014 a început pe obișnuit.eu cu o reacție la adresa rasismului Marii Britanii și va fi anul în care voi scrie mai mult despre ce gândesc și ce aștept eu de la draga noastră Românie.

Anul acesta mi-am propus să fac multe lucruri la care nu m-aș fi gândit anul trecut de fel și le voi îndeplini pe fiecare în parte, deși îmi va fi foarte greu.

Citind reacțiile la atacul lansat de britanici nu am putut să nu remarc faptul că românii sunt oameni foarte capabili și, în afară de faptul că țiganii ne fac nume rău dincolo, nu am de ce să mă plâng de români. Da, e și pleavă pe acolo, dar românul nostru este muncitor și știi ce e mai interesant? Sunt unii care au plecat acolo, au gustat viața bună, dar au revenit în România.

Oamenii ăștia chiar mai speră că se vor schimba lucrurile. Și e de bine. Cu cât vin mai mulți oameni care au văzut ce e civilizația vor deschide ochii celor din jur și vor cere tuturor cu care întră în contact să se comporte ca orice european modern și să pună piciorul în prag. 2014 va fi altfel pentru că eu vreau să fie altfel.

Pe de o parte avem o Românie în care statul este dator statului iar românii de rând plătesc datoriile acestea și o Românie în care stăm la capitolul autostrăzi mai rău ca unele țări africane iar pe de altă parte avem străini care învață să aprecieze românul get-beget la valoarea lui, nu să îl vadă prin prisma țiganilor care nu respectă normele societății.

Pentru anul în curs mi-am propus 10 lucruri, dar nu le voi face publice decât după ce le îndeplinesc. E o nouă tactică de-a mea 😀

Ce și-ai propus pentru 2014? Ai proiecte mari, evoluezi, cumperi cărți noi, faci ceva fundamental diferit? Tell me 😀

5 răspunsuri la “Un 2014 mai altfel într-o Românie a contrastelor”

pentru 2014 mi-am propus să mă implic mai mult în social media locală, să susţin oamenii care merită, să public una dintre cărţile la care lucrez de ceva vreme şi să-mi deschid în sfârşit celălalt blog care va avea ca obiect principal trainingurile şi asigurările. 🙂
baftă în tot ce faci şi… la mulţi ani!

Succes to tot ce ti-ai propus. Vo vedea schimbari mari in 2014 😀

„Rezolutia” mea pe 2014 este … 1920×1080 🙂

Cat mai multe realizari iti doresc in 2014, chiar daca sunt secrete!

[…] pentru acţiunea noastră, iar primul pas va fi o întâlnire, o discuţie cu prietenii mei, manuel şi corina pentru a vedea ce cărţi sunt necesare copiilor pentru care am strâns în toamnă […]