Categorii
Arhiva Optimism

Proiecție 3D organizată pe pârtia Clăbucet, Predeal, de către BBC Knowledge și Top Gear

bbc-knowledgeÎn data de 28 decembrie, orele 18:00, BBC Knowledge (Facebook) și Top Gear vor deschide sezonul de schi cu o proiecție 3D pe pârtia Clăbucet, în Predeal.

De ce fac ei un asemenea eveniment la Clăbucet? Pentru că anunță lansarea seriei Top Gear’s Top 41 în România, în data de 6 ianuarie, serie prin care, în toate cele 8 episoade, Richard Hammond, unul dintre protagoniștii emisiunii, trece în revistă momente inedite, alese de către echipa de producție.

Episoadele pot fi urmărite pe BBC Knowledge, canal ce poate fi recepționat în rețelele Romtelecom, Digi și Orange TV.

Top Gear este o emisiune cu vechime de aproape 20 de ani care prezintă tendințe în lumea auto, teste și lucruri care le-au atras lor atenția. E de ținut minte episodul cu Marauder sau faptul că James May, co-prezentator al Top Gear, este, de altfel, și prezentator într-o emisiune de știință și tehnologie de pe YouTube numită Head Squeeze, pe care o urmăresc foarte des.

Revenind la Top Gear’s Top 41 în cele 8 episoade vei vedea cum se plimbă Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May prin România și care este identitatea lui STIG, o întrecere dintre un elicopter de luptă și un bolid de viteză, întreceri în curse Dakar, cea mai rezistentă mașină din lume, joc de fotbal între mașini, o cursă de viteză între un tren din Japonia și Nissan GTP.

La acestea adaugi și încercarea Top Gear de a construi propria navetă spaţială şi voiajul pe mare în mașini-amfibii și ai meniul complet.

Așadar, dacă ai drum pe la pârtia Clăbucet în data de 28 decembrie să fii acolo pe la orele 18:00 ca să vezi proiecția 3D. În plus, BBC Knowledge a amenajat la baza pârtiei un spațiu în care turiștii vor avea ocazia să-și scrie urările pentru noul an pe o mașină specială.

BBC Knowledge va lansa aplicația Câte gânduri bune încap pe mașina BBC Knowledge?, disponibilă pe pagina oficială de Facebook BBCKnowledgeRomania. În acest fel, cei care nu vor ajunge la munte vor putea să-și scrie urările prin intermediul noii aplicații, iar cele mai creative 41 dintre acestea se vor regăsi pe mașina BBC Knowledge.

Așadar, liber la distracție și la urări.

Cum arată o proiecție 3D, întrebi? Iată cum arată: exemplul 1, exemplul 2 și exempul 3. Cum va fi proiecția 3D organizată de BBC Knowledge e o supriză, dar sigur una plăcută.

Distracție mare.
bbc-knowledge-romania-proiectie-3d-predeal-28-decembrie-2013 (1)

bbc-knowledge-romania-proiectie-3d-predeal-28-decembrie-2013 (2)

bbc-knowledge-romania-proiectie-3d-predeal-28-decembrie-2013 (3)