Categorii
Arhiva Online Personal

Familia Brașoveanu is in za house [P]

familia-brasoveanu-lactate-brasov-2013-bannerScriam zilele acestea că nu mulți au auzit de Familia Brașoveanu, dar iată că azi am văzut deja bannere prin stații și tot mai multe lactate prin magazinele de cartier.

Familia Brașoveanu va fi motiv de mândrie locală pentru că este o marcă de lactate „de-a locului”, așa cum au promis cei de la Fabrica de Lapte Brașov. Adică, ei iau lapte de la fermierii din zona Brașovului și apoi fac telemea de capră, oaie și vacă, iaurt și lapte și le vând numai în Brașov. Tot ei au marca de lactate Olympus, așa că nu sunt necunoscuți pe plan local sau național.

Laptele provine de la fermierii din împrejurimile Brașovului, așadar, poți ști că iei lapte bun, de care să te bucuri zilnic.

Între timp și PrinBrașov a aflat cine este Familia Brașoveanu.

Eu am luat lapte și iaurt și fac imediat colecție de sticle de lapte de la Familia Brașoveanu. Pică numai bine dimineața cu pâine și cacao. Sau cu mamaligă caldă. Alege tu 😀

Ai cumpărat și tu? Cum ți se pare?
familia-brasoveanu-lactate-brasov-2013-banner

2 răspunsuri la “Familia Brașoveanu is in za house [P]”

Am încercat numai iaurtul. Mi se peste puţin medie la calitate şi puţin sub medie la preţ. Dacă mai şi încurajează producţia locală, este perfect.

Da, sper ca va prinde tot mai mult la brasoveni. Atat cat ajuta fermierii locali nu pot zice decat: felicitari.