Categorii
Arhiva Online

Cadouri femei de la Reeija de Black Friday 2013 [P]

gilda-04-geanta-dama-piele-naturala-reeia-albastru_1_Large.400x400Mai sunt numai 3 zile până la unul dintre cele mai mari evenimente în materie de shopping din anul acesta: Black Friday. Black Friday 2013 îți aduce reduceri de 30% sau 40% la zeci de genți și poșete de damă.

Toate sunt din piele naturală și, sincer fiind, am văzut că se vinde piele ecologică, adică material textil, la preț aproape cu cel al genților de pe Reeija, când acestea sunt la reducere. De ce nu i-ai lua persoanei dragi o geantă din piele naturală? Arată bine, ține mult și strârnește admirația prietenelor.

La Reeija avem mai bine de 30 de modele de genți de damă, apoi șapte poșete și apoi 11 accesorii diferite. Să nu uităm că gențile sau accesoriile handmade te vor lăsa cu gura căscată.

În materie de cadouri femei Reeija stă binișor și abia așteptăm să suplimentăm linia de produse cu alte zeci în perioada următoare. În curând ne vei vedea la un tîrg din orașul tău și vei putea admira gențile din piele naturală cu mânuța ta.

Dacă nu te încântă o geantă, află că avem accesorii din piele naturală și abia așteptăm să definitivăm câteva parteneriate prin care să îți permitem să asortezi acele accesorii din piele cu bijuterii din pietre semiprețioase.

Plus, câteva modele de genți viitoare vor avea pietre semiprețioase atașate (linia de genți aristocrate), dar mai durează ceva săptămâni bune până te vom delecta cu acele genți. Să nu uit să precizez un lucru: prețul mare va păli în comparație cu bucuria de a avea o geantă de lux, sclipitoare. Keep close și vei afla detalii curând.

Ca să fii în temă cu ce facem la Reeija și să ai 20% reducere la prima comandă, ia dă cu mailul aici și bucură-te de o comandă în magazinul nostru.