Categorii
Arhiva Blogging Online

Hai la Old Scool Blog Meet Brașov, pe 30 noiembrie

Oculta Brașoveană organizează Old School Blog Meet Brașov, o întâlnire între bloggeri ca în vechile vremuri: doar noi, nici un event organizat sau sponsorizat de vreo agenție. Doar bloggeri care se bucură să se vadă cu ceilalți din breaslă și care vor să facă noi prieteșuguri.

De mult timp nu a mai fost așa ceva prin Brașov și mă bucur că Dorin a venit cu ideea. Noi, ceilalți din grup, ne-am bucurat la o asemenea propunere. E fain când cei din Social Media Brașov se văd și stau la taclale, dar e totul în secret (pe bune) și aceea este bine să avem întâlniri și cu restul din Brașov.

După cifre oficiale, vechi ce-i drept, pe lângă cei 30 de membri din Social Media Brașov mai sunt alți 70 de bloggeri în orațul de la poalele Tâmpei. Neoficiat, mai sunt peste 150 de bloggeri care scriu rar sau foarte rar.

Cineva să îmi aducă aminte să înnoiesc lista de bloguri active din Brașov ca să avem o imagine cât mai clară.

Dacă mă întrebi, bloggingul este singura activitate din ultimii ani care mi-a adus o satisfacție mai mare decât jocurile video. Scriu, mă educ, învăț tot mai multe din domeniul de interes, fac cunoștință cu oameni de la care am ce învăța și îmi pregătesc un viitor mai frumos ca al altora.

Bloggingul merită.

Te invit, așadar, să vii și tu la Old School Blog Meet Brașov, dar mai întâi înscrie-te în lista aceasta. Pe baza listei vom ști unde să facem rezervare și ne va fi mai ușor să te informăm unde și la ce oră ne vedem exact. Vino și tu. Blogging rulz.