Categorii
Arhiva Locuri pe net Optimism Personal

Sânpetru Residence – [P]

sanpetru-residence-brasov-cumpara-apartament-imobiliare (1) (Large)Dacă vrei să îți cumperi un apartament nu uita să treci și pe la Sânpetru Residence. De la ei poți cumpăra apartamente, vile sau garsoniere. Cu un arsenal de 68 de apartamente, 2 vile și 6 garsoniere ai de unde alege ceva ce îți place.

Îmi place cum încadrează experiența ce o poți avea, dacă îți iei casa ta:

Ce poate fi mai plăcut decât să iţi savurezi cafeaua pe terasa spaţioasă a apartamentului tău, admirând panorama munţilor ce înconjoară Braşovul? Ziua, copiii tăi se joacă în siguranţă în locul special amenajat, iar prietenii tăi se vor simţi atât de bine în weekend la picnicul organizat în grădina pe care ai amenajat-o aşa cum iţi place !

Garsonierele sunt de la 25 000 de euro, apartamentele de la 39 000 de euro (2 camere) iar vilele de la 140 000 de euro.

Situat la poalele Rezervaţiei Naturale Lempes, loc liniştit, cu aer curat şi siguranţă, dar şi aproape de oraș Sânpetru Residence îți permite personalizarea imobilelor așa că îți poți alege finisajele și culorile. Acesta e un lucru bun, mai ales că am văzut ceva locuri unde primești casa de-a gata, dar s-ar putea ca finisajele să nu îți placă.

Dacă este să mă întrebi, eu aș prefera să îmi iau sau să îmi fac o casă. E mai bine să fii în curtea ta decât să stai la bloc. E o altă viață.

Nu uita să îi contactezi pentru mai multe informații:
0741 20 20 80
adrian@sanpetruresidence.ro
Str. Uranus Nr. 5, Sânpetru

Detalii despre modalități de cumpărare pot fi văzute aici iar alte informații despre apartamentul potrivit pot fi citite pe site-ul lor.

Ce îți place mai mult: o casă sau un apartament?