Categorii
Arhiva Optimism

Gata. S-au strâns rechizitele pentru cei 35 de copii

De curând am avut la Reeija o campanie de strângere a rechizitelor pentru 35 de copii aflați în supravegherea Fundației Agapedia și, cu ajutor bănesc substanțial de la Dragoș, Dorin, Radu și alte persoane, am reușit să strângem rechizite pentru un necesar de 590 de caiete, 35 de ghiozdane și 35 de penare.

E drept că ne-am trezit puțin mai târziu la Reeija și că am mărit perioada de strângere de rechizite, dar până la urmă am putut să punem pe masă ceea ce promiseserăm. Moment în care îmi aduc aminte ce mult contează să ai prieteni care cred în tine și te susțin. Se știu ei care îs ăia 😀

Vreau să mulțumesc și lui GCM, Manafu, Mirunei, Cameliei, Haotik și Business Charity pentru acoperirea media online ce au oferit-o.

Iată și niște poze de la predarea rechizitelor. Mai jos este partea a doua, când am fost și eu prezent. Poze făcute de Radu:

Mai jos sunt pozele de la prima parte a predării de rechizite:

5 răspunsuri la “Gata. S-au strâns rechizitele pentru cei 35 de copii”

mă bucur mult pentru că aceşti copii chiar merită o şansă!
şi… ne pregătim pentru crăciun!
eu vă mulţumesc pentru că am putut să fiu alături de voi în acest proiect.

[…] şi sărace, în care un copil îi scrie lui moş crăciun pe o bucată de hârtie ruptă dintr-un caiet primit de curând. el ştie că în paharul lui cu vise, acelea pe care le avem cu toţii în suflete, sunt şi unele […]