Categorii
Arhiva Tehnologie

Români care ne fac nume bun: Robert Oprea și Cristian Vlad de la Ghe-O Rescue

Ai auzit de Ghe-O Rescue? Este un autovehicul-monstru care poate căra 11 persoane pe tot felul de terenuri, fiind creat special pentru mediul off-road. Ghe-O rescue a fost creat de către Robert Oprea și Cristian Vlad și este o utilitară de 3 tone care se comportă admirabil, din ce am văzut în filmul de prezentare.

Nu auzim des lucruri frumoase despre români, astfel că mă bucur să văd astfel de inițiative. Dacă te uiți bine, tot români din mediul privat fac lucruri frumoase și FĂRĂ susținerea oficialităților, în cele mai multe cazuri.

Ghe-O Rescue poate fi folosit și pe gheață sau zăpadă, putându-i-se adăuga senile care să fie prinse de roțile din spate. Îi poți adăuga perne cu aer pentru a pluti ori plug de zăpadă sau mazin cu apă pentru combaterea incendiilor.

Din ce am văzut în diferite discuții Ghe-O Rescue costă 150 000 de euro, dar mi se pare un preț bun pentru ceea ce face. Felicitări creatorilor.

Via TehGeekTive., thanks Radu.

Un răspuns la “Români care ne fac nume bun: Robert Oprea și Cristian Vlad de la Ghe-O Rescue”

Excelent ! O natiune se impune prin tehnologie, nu prin export alimentar, toata lumea exporta alimente. La mai mare ! Poate inventati sau adaptati si un hovercraft, baieti !

Mycroft