Categorii
Arhiva Blogging Online Optimism

A trecut și Webstock 2013

Abia am așteptat să apuc să scriu despre Webstock 2013. Am cunoscut lume nouă, mi s-au făcut poze în care arăt mai bine ca în realitate și am văzut ce înseamnă dedicarea unor oameni ce pot transforma vieți și pot mișca Universul din jurul lor.

Discursul lui Cabral în care zicea că blogosfera s-a bășit, lucru adevărat doar parțial, a dus la o serie de contre în comentariile articolului lui Dorin despre greșeala de logică a lui Cabral. Zic parțial pentru că pe zona Brașovului blogosfera mișcă. Nu vezi campanii așa de des, dar oamenii scriu și o parte dintre ei scriu chiar zilnic iar spiritul civic este adesea întâlnit în articolele brașovenilor.

Lucrul ce a rămas cel mai mult în mintea oamenilor este lupta doamnei Mia pentru salvarea copiilor din București de la ororile unei vieți de oameni condamnați. Ea a demonstrat că acei copii pot fi scoși din mizeria canalelor, salvați de la prostituție și o viață distrusă. Ei pot redobândi încrederea în viață iar unii dintre ei pot termina inclusiv masterul. Merită toată stima.

Dă vestea mai departe că Mia-s Children salvează vieți.

Webstock a avut loc la JW Marriott Grand Hotel, o bijuterie de hotel de lux iar Manafu a avut grijă să avem cu toții loc acolo. Atâta marmură frumos finisată rar am mai văzut.

Fiind prin zonă, am făcut poze cu fetele de la Bitdefender, antivirus românesc pentru cine nu știe, am primit un tablou inedit de la PrintOnWood.ro, cei care printează direct pe lemn, și am fost prins în poze de papparazi-șef Elena, care făcea poze pentru Wide Magazine, revistă online unde afli despre locurile și chestiile cool din România și București.

Poze cu mine (sursa1, sursa2, sursa3). Autografe mai târziu 😛

Webstock a fost organizat de Evensys și a avut ca partener principal Vodafone. Felicitări pentru un eveniment frumos și care a adus, din nou, online-ul la un loc.