Categorii
Arhiva Optimism Personal

Broken


Existăm într-o lume în care imperfectul este norma. O mulțime de relații cu oamenii din jur sunt șchiopătânde, noi suntem plini de găuri ici și colo și totuși continuăm să existăm. Uneori este mai evident ca oricând că anumite lucruri sunt stricate, rupte, broken, pe cum zic englezii, dar trebuie să trăim cu ele.

Nimic nu-i perfect în lumea asta și adesea văd cum lucruri pe care le știam de bune sunt doar adevăruri parțiale iar lucrurile mai puțin știute ne pot da Universul peste cap. Cum e faptul că Nikola Tesla era un rasist, pe lângă faptul că era un geniu al începutului de secol XX.

Asta e. Trăim într-o lume broken și tot felul de relații din jur, cu prieteni, amici, rude, sunt sau pot fi susținute doar de voința noastră pe când nu ar exista vreun motiv logic, clar, care să ne țină la un loc.

Fiecare stă și e împăcat cu micul lui colț de ipocrizie sau mica lui manie și ieșim în oraș zâmbind, oarecum împăcați că suntem așa cum suntem. Și suntem siguri că și restul sunt broken, oricât de mari sau mici ar fi, oricât de ingenioși sau frumoși ar fi.

Când dai de acel lucru broken în oamenii din jur rămâne să decizi dacă mai stai în preajma lor ori îți vezi de drum. Cred că toată viața este o sumă de astfel de alegeri. Totul este ca lucrurile stricate de la alții să completeze crăpăturile din tine.

Bonus: urmărește seria Penn and Teller, despre tot felul de mituri. Vei fi surprins să afli că lucrurile nu sunt așa cum le știai. Adevărul te va pune în fața unei situații: continui sau nu să apreciezi un om după ce afli că și el e broken?

2 răspunsuri la “Broken”

Am si de astea destule, stai pe pace 😀