Categorii
Arhiva Personal

Zeamă de Brașov

Scria Simona Tache despre zoaiele din București, dar nici cu Brașov nu mi-e rușine: prin zona fiecărei ghene de gunoi găsești lichid care se prelinge peste tot. Apoi este luat pe cauciucurile mașinilor și împrăștiat în tot cartierul.

Mă plimb pe jos mult și am ocazia să dau peste tot felul de astfel de zone infecte. Cei de la Urban sau Comprest nu au un detergent de dat acolo? Oare cei care locuiesc chiar în zonele cu asemenea zeamă nu fac reclamație?

Problema are două origini:
– omul din blocuri : el e vecin cu ghena aia de gunoi și tot el aruncă toate mizeriile posibile la gunoi (mai ales ceva care lasă lichid)
– cei de la salubrizare: e greu sa umble cu mașini speciale să dea cu detergent prin zonele afectate. La gunoi cu confortul vecinilor.

Unde se pot face reclamații legate de mirosurile astea demente? E crimă să treci pe lângă asemenea zone.

7 răspunsuri la “Zeamă de Brașov”

reclamatii faci la primarie si la urban.
la urban nu vei avea succes. am trimis eu o data o reclamatie si nici pana azi nu am raspuns. e adevarat ca am trimis-o pe e-mail, dar daca nu imi dai replica pentru ca nu am venit personal si ti-am cerut numar de inregistrare inseamana ca esti neserios.
la primarie iar nu vei avea succes. urban nu are contractele de salubrizare degeaba. cel mult iti vor raspunde (pentru ca sunt obligati de lege) ca vor sesiza urban asupra problemei.
si trece timpul si nu se va intampla nimic…

De ce am impresia ca ai dreptate? 🙁

Hotararea de Consiliu Local care reglementeaza regimul de salubrizare in municipiu prevede sanctiuni contraventionale pentru societatea de salubrizare.

Uite inca un motiv pentru care sunt necesare niste ploi zdravene … sa ma curete zoaiele de pe langa ghenele de gunoi … pentru ca oficialitaturile se fac ca nu vad si daca nu ne ajuta natura e de rau.

Sau ar trebui niste spray-uri speciale. cine stie. E drept ca nepasarea e de partea tuturora, sa stii.

Hotararea de Consiliu Local care reglementeaza regimul de salubrizare in municipiu prevede sanctiuni contraventionale pentru societatea de salubrizare.