Categorii
Arhiva Personal

Taj Mahal în Brașov

Am fost ieri cu Geleven la restaurantul indian Taj Mahal, din Brașov. Că tot era vorba să ne vedem și să povestim de vrute și nevrute a ținut să mergem la restaurantul indian de pe Mureșenilor 3.

Tot căutam un loc romantic unde să o duc pe Aleasă și văd că e numai bun: e retras, este liniște, decorul este diferit de ceea ce te aștepți, ospătărițele au vestimentație indiană, ai o terasă în spate și una la etaj, sub cerul liber, chiar la câțiva metri de pârâul de După Ziduri. Muzica live sună în surdină și nu este nimic strident.

Exact un loc unde ai vrea să mergi să stai în liniște la aer curat, pe o terasă chiar frumoasă.

Acum rămâne să merg cu Ea. Sigur o să îi placă.

Că tot am fost acolo și am admirat locul, Gabi aka Geleven, mi-a povestit de scrierile lui. Pentru mulți Gabi este un artist grafician din Brașov care face concepte de logo, se ocupă de identitate vizuală, bannere și animații 3D. O serie bună din logo-urile lui se văd în tot orașul. Atât este de priceput. Dar se ocupă și cu arta scrisului.

Dacă participa la concursul Reeija, atunci sigur câștiga și nu mă feream să îi dau lui premiul, pentru că știu ce îi pot neuronii. Trebuie să îi apreciem mai mult pe oamenii pasionați și locuri ca Taj Mahal.

La Taj Mahal merită probat un cocktail cu mentă și o salată cu pui 😀

Ai fost pe acolo? Cum ți s-a părut?

Un răspuns la “Taj Mahal în Brașov”

Stimate prieten al lui Taj Mahal. Si eu am facut aceeasi experienta. Este un loc deosebit cu o mancare si mai deosebita. Ce ati mancat?
Salutari din Germania, Alexander