Categorii
Arhiva Online

Succes pe online-ul românesc cu rol.ro

Rol.ro, cei obișnuiți să fure de la Times New Roman caricaturi, au pe la 1 milion de fani pe Facebook. Poți zice că au un succes enorm. Succes construit pe furt, desigur.

Tocmai ce anunțase Victor ieri pe grupul Social Media Brașov că iar au furat cei de la rol.ro caricaturi de pe TNR și vreo câțiva dintre noi i-am raportat la Facebook. Imaginile au fost șterse de către Facebook, dar rol.ro nu trebuia să le fure în primul rând. Cea mai enervantă fază? Șterseseră watermarkul care zicea clar că imaginea aparține Times New Roman.

Bravo hoților.

Dacă vă pomeniți că faceți caricaturi faine și rol.ro le fură, atunci mergeți pe linkul de mai jos:
https://www.facebook.com/help/contact/?id=208282075858952

Eftimie a și scris că rol.ro fură și ce a făcut de i-a speriat. Le-a trimis acest text:

Constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 5 ani sau cu amendă de la 25.000.000 lei la 500.000.000 lei fapta persoanei care îşi însuşeşte, fără drept, calitatea de autor al unei opere sau fapta persoanei care aduce la cunoştinţă publică o operă sub un alt nume decât acela decis de autor.

Au șters imaginea care a făcut obiectul certei de ieri și azi, dar cei de la rol.ro au o istorie veche cu asemenea furturi. Iată ce furaseră. Au șters watermarkul și s-au spălat pe mâini. Felicitări.

Taică, nu așa se face succes în online. Voi știți cât lucrează băieții de la TNR pentru fiecare articol și pentru fiecare caricatură de acolo? Mult prea mult pentru gusturile rol.ro, de preferă să fure în loc să ceară voie.

Așadar, cine vrea să aibă succes pe online să facă pe cum face TNR, cu muncă multă și cu creativitate, și să evite ce fac hoții de la rol.ro.

6 răspunsuri la “Succes pe online-ul românesc cu rol.ro”

Apropo de caricatură: acu’, că le-a băgat Eftimie morcovu’, poate se liniştesc o perioadă. 🙂

Si daca isi mai iau palme peste bot din cand in cand. Sa nu se invete cu binele 😀 Sa tot fie morcovi 😀

Pai daca au avut succes din furt inseamna ca asta este cheia succesului lor. Probabil ei sunt ghidati de zicala: „Scopul scuza mijloacele”
Probabil cineva trebuie sa ii linisteasca intr-un fel deoarece nu cred ca se vor lasa asa de usor.
Este mai simplu sa furi munca altuia decat sa pierzi timp si resurse …dar trebuiesc rasplatiti pe masura faptelor lor.

E o vorba: internetul nu uita si nu iarta. Mai e o alta vorba: internetul are grija de propria curte. Cat este de greu sa urci rol.ro in Google cuvinte cheie gen „pedofili”? Vezi apoi distractie mare.

Au „imprumutat” tot, din toate zonele lumii. Eu am remarcat-o pe Hipster girl denumita Alinuta, parca- cu autorul Jago sters.

Astia pot avea probleme mari daca le sar mai multi oameni in cap. Fain sa faci celebritate furand, fain.