Categorii
Arhiva Online

Reeija lansează genți și accesorii piele handmade (P)

Reeija magazin online genti damaPentru cei ce mă cunosc sau care au citit măcar pagina Despre este un lucru la ordinea zilei să vorbesc despre magazinul de genți damă unde îmi petrec mai tot timpul.

Fiind asociat la Reeija pe partea de IT & Marketing este clar că am destul de muncit până să văd primele roade, dar nu îmi pare rău și promovez magazinul cum știu mai bine.

Pe lângă aventurile legate de SEO, SEM, relații cu advertiserii, multele emailuri trimise pe vastele câmpii ale netului, am ocazia să învăț lucruri pe care nici o carte nu te poate învăța, cum ar fi răbdarea, de exemplu. Este clar că, atunci când ești pe internet, nu ai timp de odihnă și nici sărbătoare. Sărbătoare e atunci când vezi că ai pus umărul la ceva și vezi cum prinde contur.

De curând ne lăudăm cu genți handmade și cu accesorii handmade create în mod maiestuos de către mâinile dibace ale artiștilor cu care avem parteneriate.

Știm că mulți oameni apreciază la un magazin online ca Reeija gama largă de produse și de aceea urmează să publicăm detaliile a altor câtorva zeci de genți care abia își așteaptă stăpâna. Toate produsele ce le avem în magazin își merită fiecare leu dat, dar fii pe fază că vom avea o listă de genți la promoții în care oferim discount de 30%.

De la bun început am vrut să avem numai lucruri de calitate motiv pentru care vei găsi numai genți piele, nu din mușama sau alte materiale (gen piele ecologică :)) ).

Iată mai jos o geantă handmade floral și o husă de tabletă din piele:
geanta dama reeija handmade pielehusa piele tableta handmade

Nu m-aș fi gândit că ajung să lucrez în domeniul fashion pentru femei, dar nu știi pe unde te duce viața.

Ce părere ai despre produsele handmade și despre magazinul Reeija? Te invit să îți dai cu părerea răpunzând și la un chestionar în urma căruia poți câștiga o geantă postaș.

4 răspunsuri la “Reeija lansează genți și accesorii piele handmade (P)”

Ca orice femeie apreciez gentile de calitate, dar am o retinere achizitionarea uneia din piele naturala, consider ca nu e pentru o tipa ca mine. Totusi, ma vad nevoita sa recunosc faptul ca geanta cu model floral este cel putin senzationala. Arata intr-un mare fel 😀

Modelul floral te lasa gura-casca de cele mai multe ori. Nu putine femei ne-au zis ca sunt exceptionale 😀

Buna. Reeija nu mai exista, asa ca nu mai avem ce vinde, din pacate. 🙁