Categorii
Arhiva Optimism

Timpul, bată-l vina

În altă ordine de idei: Hristos a Înviat. Să fiți fericiți nu numai azi, ci și în restul anului, pentru că zile grele vor mai fi destule. Vă urez și eu, așa cum a făcut deja GCM, zile multe și scurte. Dacă ai zile scurte, înseamnă că ai zile frumoase, trăite din plin. +1, GCM.

În ultima perioadă mi-a stat în gând să mărit TehnoCultura și, poate, TGT, dar le vreau aproape, pentru că învăț cu ele foarte multe lucruri și nu văd rostul renunțării la unele dintre pasiunile mele. E drept că îmi mănâncă timp, dar… blogger is, blogging does.

Căutând prin lista de podcasturi preferate am văzut, cu tristețe, cum You Are Not So Smart și Intermet Marketing For Smart People nu au mai publicat vreun fișier audio de anul trecut. You Are Not So Smart este un canal iTunes unde înveți de lucrurile ascunse ale psihologiei umane și ți se răspunde la întrebări de genul „Există, cu adevărat, sinele, conștiința propriei existențe?(The Self)” sau „De ce oamenii aleg obiectele din dreapta dintr-un șir de obiecte? (Confabulation)”.

Nu timpul este de vină. E vorba de priorități aici. Cine trece proba timpului e apreciat și invidiat în același timp. Cine nu își aliniază prioritățile ca să treacă proba timpului, va lăsa un gol în urma lui. Cum au făcut cele două emisiuni.

Rămâne să mă bucur că alte emisiuni ca Security Now și Geek News Central se țin tare și nu dau semne să se oprească în următorii 10 ani. Plus că a apărut una nouă în peisaj: Windows Weekly.

Ce-i drept, nu contează multitudinea articolelor sau emisiunilor, ci calitatea lor. Și pe lângă calitate, periodicitatea lor. Timpul este, deopotrivă, o medalie sau un stigmat. Depinde ce alegem. Hristos a Înviat.

6 răspunsuri la “Timpul, bată-l vina”

Adevarat a inviat, man!
Urarea nu-mi apartine, doar i-am dat un foward din offline :).
Ca tot vorbesti de prioritati, si la mine probabil va urma o pauza mai lunga tot pe principiul prioritizarii altor activitati. Unele care nu prea tin de online.

Asa. Fa curat peste tot unde trebuie 😀

Sau asa cum este mai bine sa le avem, bune au rele. Mersi de urare 😀

Bune si rele vin mereu la buchet. Asta am vazut-o des. Mersi de urare.